The city
Publicerat den

Halloj!! Har ägnat min förmiddag i staden med min pappa idag, det var riktigt mysigt. Jag fick köpt en del saker som jag suktat efter ett tag. Konstigt, jag läste i ett horoskop igår och såg att min lyckodag skulle vara den 30 juli och det är ju idag? Jätte sjukt! Allting har ju varit toppen än så länge idag så jag kan ju inget annat än att hålla med där!




Summer Outfit
Publicerat den

Shorts / G-star / Blus / Odd Molly



lovely, awesome, wonderful
Publicerat den

Så här kan man beskriva min morgon med en bild, underbart väder utomhus och en skön tidning! Kan det bli bättre? 
 



Flower Power
Publicerat den

Tänkte visa lite bilder som får mig att tänka mer på sommaren som snart kommer för hoppnings vis!
Bilderna har jag tagit med min systemkamera, hope you enjoy it!

(Jag skulle uppskatta om  ni inte kopierade bilderna utan att fråga)






Summer insperation
Publicerat den




Stora kollektioner
Publicerat den

Tittade runt lite i en DV mode som jag fått i våras och inte riktigt haft tid att läsa igenom, då fastnade jag för dessa fina kollektioner från de stora företagen. Det är bland de fräckaste klädmärken om man frågar mig och jag blev riktigt kär i en del kläder kan man säga!! Tyvärr får ni vrida på huvudet på en del bilder!


PRADA

LOUIS VUITTON

ALEXANDER WANG

CHANEL





God morgon
Publicerat den

Mamma väckte mig vid nio och jag ligger fortfarande i sängen och drar mig för jag orkar verkligen inte resa mig upp. Idag har jag riktigt mycket att göra så egentligen kan jag inte ligga här...

Men nu måste jag verkligen gå upp och fortsätta min packning, jag ska nog sätta på lite skön musik också!




God natt
Publicerat den




Ska försöka sova nu
Publicerat den

Nu hade jag tänkt att jag skulle ta och sova... Jag har redan försökt med gav upp då jag kom på att det fanns andra, mycket roligare saker att göra som att uppdatera instagram bla. Jag skulle egentligen behöva sova just nu eftersom att jag ska upp vid nio imorgon för att uträtta lite ärenden med mamma och sen måste jag även packa eftersom att jag flyttar ut till landet imorgon. Det ska verkligen bli skönt av att komma ut till havet och verkligen få känna att det är sommar, det är behövligt just nu kan jag berätta!