Träna
Publicerat den

Halloj! Hur är de med er? Jag vakande vid halv tio imorse. Sen åt jag frukost och sen fick jag väldig bråttom när jag såg att det inte var mer än 20 min kvar tills bussen gick! Men jag hann till bussen och mötte Linn där, så åkte vi tillsammans till träningen! Så så är de.. Linn bjussar på en dynggo bild när hon tar en ljupt andetag!




Bussen
Publicerat den

Sitter på bussen påväg hem från den underbara staden, har haft en mysig dag med saknade Agens som jag inte träffat på år och dagar! Vi har kollar runt i butiker och fikar och bara mysigt. Som jag redan sagt sitter jag på bussen påväg hem nu. Ska äta middag och fixa iordning mig för kvällens planer, kommer blir riktigt nice!




Skolan
Publicerat den




Sleepa
Publicerat den

Ligger och pratar med en gammal vän som jag inte träffar på 100 år! Det har hänt så mycket mellan oss, och äntligen har vi hittat tillbaka till varandra igen! Känns så skönt, inatt somnar jag md ett leende på läpparna!
Gonatt❤




Svar
Publicerat den

Fick två söta kommentarer som jag hade tänkt att svara på, ni vet ju hur glad jag blir när ni kommenterar, blir typ glad i hjärtat, aa you name it!

1. Kan ju börja med att säga TACK sötis! Tyvärr har jag ingen aning om vart min säng kommer ifrån men det är en helt vanlig 1.20 m säng, och sen någon slags "säng-himmel bakom typ, hehe lite svårt att förklara men hoppas du förstår.

2. Sen fick jag en fråga om jag kunde lägga upp bilder på mina snyggaste kläder och visst ska jag fixa det! Så fort jag får tid ska jag fota och lägga ut!

3. Sist men inte minst fick jag en fråga om jag kunde ha en frågestund snart eller nu och det kan jag absolut ha! Men då kanske jag ska vänta ett litet tag så, i fall jag tappar lite läsare nu när jag varit borta. Men tack för tipset!!!




I screm, you screm, evertbody screm for ice cream
Publicerat den

Yummyy




Här hittar ni mig
Publicerat den

Hade varit sjuk nice om ni snapade mig så jag får en liten aning om vilka de är som läser! Behöver absolut inte vara någon jag känner, mer för skojskull, hade även tänkt att svara på era snaps!

Snapchat: belbi




Back on track
Publicerat den

Efter mycket krångel med blogg.se appen är jag äntligen tillbaka på banan! Vet inte vad som var felet med den har helt enkelt inte velat godkänna mina inloggnings uppgifter, så alldeles nyss kom jag på att de kanske skulle hjälpa om jag tog bort den och sen laddade ner den igen, och vips funkade det!!

Jag ska försöka hålla er uppdaterade, kanske inte hela tiden men iaf så ofta jag kan och hinner. Har en del andra saker som går före bloggen men ska som sagt göra mitt yttersta för att hålla er uppdaterade.




Finally
Publicerat den




Dreamteam
Publicerat den




Sjuk
Publicerat den

Gick till skolan imorse med ont i hela kroppen, kände på en gång att det knappt var någon idee men usch va tråkigt de är att bara hemma! Det är gött de första tre timmarna sen blir jag bara rastlös. Men iaf gick jag till skolan och var med på den första lektionen, sen gick jag hem. Direkt när jag kom hem gick jag och satte på mig cosyy kläder och sen tog jag något äta. Sen typ vid 11 gick jag och la mej så vaknade jag vid 14.00 på pricken faktiskt. Så har bara legat och tagit det lugnt nu en kvart och funderat på bad jag ska göra nu. Ska antagligen sätta mig med en läxa som ska vara klar om två veckor men det är ändå skönt att börja med den redan nu så att man slipper sitta i sista sekunden.

Hahahahah looolz




2012 årsresumé
Publicerat den

Januari
7 januari fick jag min alldles egna häst, något jag alltid drömt om! Januari rullade på och jag kände mig som världens lyckligaste tjej.
 
Februari
Hände inget speciellt, det var fortfarande snö och kallt ute. Jag var fortfarande väldigt glad. Konfan hade börjat igen men nu började det dra sig mot slutet.
 
Mars
Haha, tog väldigt mycket outfit och ego bilder denna månaden. Klara kom och hälsade på från Stockholm och vi hade några riktigt mysiga dagar med shopping och bio. Vi åkte även till Stockholm för att gå på fetaste konserten, AVICII. Jag tävlade även DM i ridning, fast inte på min egna häst. Snön försvann och det började bli lite varmare.
 
April
Hände inte så mycket speciellt här heller, hade ganska mycket i skolan och jag började inse att det var väldigt svårt att hinna med både häst, skola och konfan.
 
Maj
Ååh, jag gick mycket i shorts och klänningar denna månaden. Minns att jag hade panik över att jag inte hittat någon konfa klänning och skolavslutnings klännning.
Juni
Sommaren hade äntligen kommit, skolan slutatade och jag fick mina betyg. Jag konfirmerade mig och hade en underbar dag med släkt och vänner. 17 juni åkte Kasper vidare till nya ägare, har nog aldrig gråtit så mycket. Samma dag dog även en släkning så denna månad var väl ingen super hit.
Juli
Jag var helt plötsligt fri från allt skola, konfa och häst. Hade hur mycket tid över som helst. Spenderade mycket av denna månaden i Fjällbacka med Therese och vänner. 3 juli fyllde Hulda 13 och det firades stort! Vi flyttade även ut till landet och jag packade med mig alldles för mycket kläder. OCH jag började blogga igen!!
 
 
Augusti
Jag öppnade min egna butik som gick över förväntan bra! Bodde på landet hela denna månaden iprencip så jag hade en del kompisar som var och hälsade på. Åkte sjukt mycket båt denna månaden också minns jag. Vincent fyllde 4 vilket firades med en dag på Lisseberg, kom hem med två stjärnvinster. Skolan började igen och denna gången började jag nian!
September
Vi åkte till USA för att fira farmors 80 års dag. Helt fantastisk resa med härliga stranddagar och mycket shopping!!
 
Oktober
Minns inte mycket mer än att vi hade väldigt mycket i skolan denna månaden. Hela oktober jobbade vi med "min framtid" som är nians största arbete. Jag fägade håret och klippte mig, var verkligen på tiden! 
November
Jag fyllde 15 och hade den bästa födelsedagen på länge! Massvis med fina presenter och en underbar middag på kvällen på världens godaste restaurang. Vintern började närma sig och dagen efter min födelsedag började det snöa på riktigt.
 
December
Hela denna månaden gick väldigt snabbt. Vi var i slutkampen i skolan och alla slet för betygens skull. Den 21 hade vi avslutning genom att gå ett fackeltåg och ha juluppvisning i gympa hallen, niona sjöng och det lät helt katastrofalt. Det blev julafton och näst intill hela släkten var samlade hemma hos oss, väldigt mysigt! Den 26 åkte jag och Hulda upp till Funäsdalen för att fira nyår med vänner där, helt underbart!!!



Q/A
Publicerat den

 
Svar: Absolut kan jag fixa det, kommer upp ett inlägg idag eller imorgon om detta. Tack för kommentaren! Kram



Truths
Publicerat den

- Jag har världens sämsta minne när det gäller att komma ihåg viktiga saker, men när de gäller onödiga saker så kommer jag ihåg det, asså typ jätte oviktiga saker som hänt för länge sen.
 
- Jag har jätte mycket tvångstankar, typ som att säga hej till alla eller att jag inte kan gå och lägga mig om inte mitt rum är städat, sinnes sjukt jobbigt!!
 
- Det tar mig minst 30 minuter varje dag att bestämma kläder, därför har jag börjat med att lägga fram kläder kvällen innan men då blir jag alltid så osäker så jag byter ut allting och sätter på mig andra kläder.
 
- Något av de viktigaste tycker jag är att lukta gott, det är typ som ett första intryck av en person. Tycker det är så obehagligt att känna att någon annan luktar äckligt, usch!



Lördag
Publicerat den

Då var de lördag igen, skola om två dagar, har sjukaste ångesten inför skolan... Nationella proven och massvis med annat. Tänkte berätta lite kortfattat om dagen, började med att jag vaknade vid 10 så degade jag i sängen till typ 20 över sen gick jag ner och åt en jätte god frulle som mamma hade lagat. Sen åkte jag och Lindberg till gymmet för att träna en stund och efter två timmars träning var vi totalt slut så då åkte vi hem. När jag kom hem käkade ochg duscha jag för att fixa iordning mig till att gå på bio. Så vid sex typ så åkte jag och Hulda in till stan för att gå på bio, aaas ball film! Nu är jag hemma och har ätit lite och typ bara tagit de löööngt. Ska snart städa mitt rum och sen sätta på en fílm, pussar!
 



My room
Publicerat den

Fick en fråga för länge sen om jag kunde visa hur mitt rum ser ut och visst kan jag göra det. Dock är bilderna tagna för ett tag sen så det ser lite annorlunda ut nu bla. så har jag en spegel över den vita byrån med parfymer. Tog bara bilder på de jag tycker är viktigast i mitt rum, har även en byrå till, ett skrivbord, en hylla och tre speglar. Städarna hade precis varit här när jag tog bilderna så riktigt så städat är det inte nu heller, hehe. Annars är de mesta sig likt, hope you enjoy it!
 
Här ägnar jag mesta tiden när jag är i mitt rum, skönaste soffan!
Dörren in till min garderob + alla de kinesiska stjärntecknen.
Min byrå full med onödiga prylar, den utsmyckas med underbara parfymer o smycken!
Väääääärldens skönaste säng utan krydd!!!
 



Bloggar
Publicerat den

Asså funderar starkt på att sluta läsa andras bloggar... Har märkt att de tar så sjukt mycket tid av min vardag att läsa vad andra gör, egentligen totalt ointressant också. Just nu läser jag minst 20 bloggar och jag har varje dag, hela tiden någon som uppdaterat som jag måste läsa, oavsett om de är ett sjukt tråkigt inlägg så måste jag lägga tid på de, typ som en tvångstanke. Nu funderar jag på att "trappa ner" på bloggläsandet och kanske bara läsa 2 bloggar eller något sånt, vore ändå skönt + att man får mycket tid till annat som man inte hinner med när jag måste göra detta ist.

Vet att detta låter helt sjukt för vissa av er men jag tror även att de är en del som känner igen sig, eller jag hoppas de iaf, haha. Men för mig är det verkligen en tvångstanke att hela tiden veta om vad handla sysslar med, och de roliga är att jag känner typ 3 st och resten är kändisar eller kompisars kompisar.

Ska fundera lite till på vilka jag ska fortsätta läsa och vilka jag ska lägga ner.




+/-
Publicerat den

+ Beats by dr. dre, herre Gud va glad jag är att jag fick ett par i födelsedags present, har använt dom flitigt kan jag säga! Så sjukt sköna och grymt ljud, love it!

+ Kärlek, ja... Finns de nått att säga om denna? Älskar känslan när man har fjärilar i magen!!

+ Sommar, älskar de underbara kvällarna i juli när de är 20 grader varmt och man haft en underbar dag i solen men mycket bad, och man äter grillat kött till middag, gärna med vänner!


- Iphone, haha lol vad sjukt detta lät. Självklart älskar jag min iPhone och jag skulle inte klarat mig utan den men de jag tycker är dåligt med de är att de är så ömtåliga. Är man då som mig och är väldigt oförsiktig med sina grejer så går de lätt sönder genom att man tappar de eller liknande. Jag har själv spräckt glaset på min 7 gånger, har även en spricka fram nu och en bak.

- Vintern, usch va jag hatar vintern!! Tycker verkligen inte att det är mysigt överhuvudtaget. Bara äckligt och kallt, tillslut blir de slask också buhuuu! Sommaren är 1000 ggr bättre.




Kärlek
Publicerat den