Birthday kidzz
Publicerat den

Just nu är jag 14 år och en väldigt massa dagar och timmar... Om två timmar är jag 15 är och väldigt massa dagar och timmar. Känns som om det vore på tiden att ändra ålder nu asså.




God morgon
Publicerat den

Gick upp för en halv timma sen och nu är jag färdig. Börjar dock om 40 min så ska gå ner och ta lite frukost och läsa igenom svenskan. Är så nervöööös, men det ska säkert gå bra, de brukar det göra iaf .. Tänkte först ta en dagens outfirre, men det är så mörkt ute och det blir så dåliga bilder när man tar inomhus så jag väntar med det tänkte jag. Efter skolan idag ska jag hem och göra lite läxor och sen ska jag åka iväg och träna, ska bli så himla skönt!  
 
Har ni tänkt på en sak, eller ja.. Det är jag säker på att ni har tänkt på. Det är bara 28 dagar kvar till julafton?! Går inte tiden sjuuuukt snabbt egentligen? Kändes som att det var sommar och man gick i shorts förra månaden! I och med att jag fyller år så pass nära julen, bara 24 dagar emellan så har jag alltid så svårt att veta vad jag ska önska mig. Så än så länge vet jag vad jag önskar mig i födelsedagspresent... Har ni förslag på vad man kan önska sig så kommentera!!! Vore jätte roligt att få veta vad ni önskar er till jul. 

 
 



Söndag
Publicerat den

Nu va de söndag igen ja, herre Gud va tiden går fort!! Och nu är det bara fem dagar kvar till min födelsedag, ååååh tagga!!!!

Tänkte berätta lite om dagen även om de inte hänt något speciellt men det kanske kan vara lite roligt att veta ändå tänkte jag. Iaf så sov jag hos Therese natten till idag. Vi vaknade vid halv tio imorse (ovanligt tidigt?) och sen åt vi frukost och så. Sen fixade Therese iordning sig för att hon skulle in till stan och äta brunch med några men jag kände att jag inte orkade följa med för att jag var tvungen att plugga. Så jag åkte hem istället. När jag kom hem så städade jag mitt rum för det såg för jävligt ut och sen satte jag mig med mitt svenska arbete som ska vara inne imorgon. Sen åkte jag och pappa en snabbis till Allum för att köpa lite grejer och sen åkte vi hem igen. När jag kom hem satte jag mig direkt med svenskan igen och slöplugga fram till halv åtta. Sen tog jag mig en dusch och kollade på solsidan och nu har helenius hörna slutat precis. Beck börjar nu så ska kolla på det. Hoppas ni har haft en skön söndag. Jag hör av mig sen eller imorgon, pussar




2 die 4
Publicerat den




| Friday | 15.02 |
Publicerat den

Härlig bild på landet från i sommras
 
Hemma från skolan, det är fredag och jag mår bättre, kan det blir bättre än såhär? Ikväll ska jag iväg till en kompis på middag ska se om jag kanske tar med mig kameran, kommer säkert glömma de, som alltid. 
Dagen har varit bra, ganska degiga lektioner och sådär. Har inte så mycket att berätta egentligen. Uppdaterar mer senare, pussar!! 



New Year in black
Publicerat den




New categories
Publicerat den

Julkalender 2012 - Här kommer jag att lägga in alla inlägg som min julkalender kommer att innehålla, kommer berätta mer om denna grej när det närmar sig första decemeber. 
 
Music - Här kommer jag att lägga in låtar och tips på bra musik som jag vill dela med mig av. 
 
Outfits by me - Ja, ni hör väl på namnet vad denna kategori innebär antar jag? 
 
Questions and answers - Era frågor, mina svar. 



Inspooo
Publicerat den

Blev så inspererad när jag såg att det var så många bloggare som bloggat ikväll så jag ba, me want too!!
Tänkte göra några tidsinställda till imorgon också ifall att jag inte hinner blogga, det låter bra eller hur? Jag tänkte även göra lite inlägg ikväll och kanske fixa något annat på bloggen, vi får se hur mycket jag orkar med. Känner mig lite halv dålig och mamma sa att jag inte såg ut att må bra men usch så vill jag inte höra. Det är ju så tråkigt att vara sjuk så jag tänker positvit istället och skiter i det helt enkelt. Aja, nu ska jag inte babbla, håll ut kik under kvällen! KRAM 



Home
Publicerat den

Åååh, det va så skönt att komma hem från skolan idag, vet inte varför men det var bara allmänt skönt. När jag kom hem gjorde jag varm o'boy och sen har jag suttit med lite homework. Ikväll vet jag inte vad som händer, vill egentligen åka och träna men jag vet inte om jag hinner. Jag ska i alla fall äta middag om en liten stund och sen ska jag se om det är något roligt på tv. Annars ska jag nog städa mitt rum för det var ett tag sen nu.

Jag hade egentligen ingenting speciellt att berätta denna gången, mer än att jag var hemma och sådär men det kanske ni förstod redan😉 Jag tänkte lägga upp ett inlägg med lite sanningar om mig senare så, håll utkik! Kram så länge




Stannar
Publicerat den

Efter kommentarerna jag fick igår och idag har jag nu bestämt mig för att fortästta blogga. Jag blev jätte glad av era kommentarer verkligen, det hoppas jag att ni förstår! 
 

Sen kom jag även på igår att jag kunde göra en liten julkalender på bloggen, jag vet att det är många andra som tänkt likadant och nej jag har verkligen inte hittat på de själv, så smart är jag inte .. Men det kan ju vara lite kul, eller hur? Jag tänkte att jag kunde göra ett collage, tipsa och länka olika saker varje dag så ni har ett roligt linlägg att läsa. Sen vet jag inte om jag kommer att blogga mer än ett inlägg per dag då men det beror helt på hur skolan ser ut i december. (Hoppas ni förstår att jag börjar första december, hehe)



Choose you
Publicerat den

Vill bara skriva av mig lite grann, först vill jag be om ursäkt för att bloggen är så tråkigt just nu. Jag har så himla mycket i skolan just nu att jag knappt hinner med något annat. Varje dag efter att skolan slutat går jag hem och sätter mig med läxorna. Vilket leder till väldigt tråkig och usel bloggning som ni kanske förstår. Jag känner själv att jag inte hinner göra några roliga inlägg utan blir bara de vanliga "Hej, idag har jag vart i skolan, nu pluggar jag osv." Vill verkligen inte att det ska vara så och jag försöker hålla skolan utanför bloggen men det blir så svårt när man har så mycket annat att tänka på. Det blir bara sånna inlägg just nu och det hoppas jag att ni förstår anldeningen till, annars får ni väll sluta läsa men det känns ju dumt eftersom jag lägger upp lite roliga inlägg då och då.
 
Min fråga till er är, vill ni att jag fortsätter blogga på såhär, men gör mitt bästa och lägger upp intressanta inlägg då och då eller tycker ni att jag ska ta en bloggpaus fram tills det lugnar ner sig, då snackar vi fram till jul typ. Vad tycker ni? Det är ni som bestämmer eftersom jag bloggar för er!



tuesday 20.00
Publicerat den

Sitter i min säng och försöker plugga lite NO till provet som är imorgon. Tänkte först att jag skulle ta lite kort men känner mig så ful och ser ut som ett riktigt troll för att jag haft luva på mig hela dagen, jätte lame. Annars rullar de på som vanligt. När jag kom hem satte jag mig med NO läxan på en gång, sen kom Therese och skulle störa mig men man får sig alltid ett skratt när man är med henne och de behövde jag. Sen gjorde jag middag till mig och pappa som blev jätte misslyckad och sen har pappa bara hjälpt mig att plugga till nu. Tänkte först att jag skulle sätta på en film om en stund men märkte nu att jag måste plugga mer för att kunna provet imorgon så jag skippar det idag, det får bli imorgon eller nått istället. 



About me
Publicerat den

Okej, då ska jag berätta lite om mig själv. Jag tycker detta är ganska svårt men jag ska försöka göra mitt bästa. Orkar inte gå in på detaljer för det blir bara jobbigt att läsa. 
 

Jag heter Isabella men kallas för det mesta för Bella som jag själv tycker bäst om. Jag är 15 år om tio dagar så än så länge måste jag fortfarande cykla med hjälm engligt lagar och sånt. Jag bor lite utanför Göteborg i Sävedalen ädr jag också går i skolan. På fritiden rider jag just nu på ridskola men jag har haft egen häst innan. Har hela mitt liv sysslat med hästar på ett eller annat sätt. Mitt största intresse är kläder och mode vilket jag är helt beroende av. När jag blir äldre vill jag, som jag vet nu i alla fall, starta ett eget klädmärke. Jag tar väldigt mycket kort med min sysemkamera också, de flesta bilder som jag lägger ut på bloggen har jag tagit själv. Sen sist men inte minst tycker jag väldigt mycket om att sjunga, seriöst, jag sjunger hela tiden typ. Som många som känner mig kanske vet är att jag är helt överdrivet kär i Rihanna också, skulle göra allt för att få hennes utseende och röst. 
 
Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag typ säga att jag var en glad, snäll, bestämd och osmart tjej. Jag hatar att vara arg och kan typ inte vara arg på någon för att det är så tråkigt så sånt håller jag mig helst borta ifrån. Sen är jag nog lite för snäll ibland. Jag vill andra bättre än vad jag vill mig själv ibland vilket kan ställa till det ibland, haha. Nej men jag tycker verkligen att alla ska ha det bra och jag hatar att se någon må dåligt då tar jag på mig skulden själv istället. Jag är en väääääldigt bestämd person har jag bestämt att något ska vara så, då ska de fanemej vara så. Tycker det är så jobbigt att säga att någon annan har rätt när jag vet att det är jag som säger de sanna och så är det inte de. Sen kan jag faktiskt hålla med mina kompisar när dom säger att jag är osmart och dum och allt va de nu är. Asså jag är inte dum, dum utan mer lite trög eller va man nu ska kalla de. Jag hänger inte riktigt med alltid haha. Det är väl för att min hjärna blir överhättad eller nått brukar jag säga, haha lol. Så det var lite om hur jag är typ. Ni får gärna kommentera om ni undrar något annat eller så.
 
Sen skulle jag berätta lite om mina ex killar men det känner jag att jag skippar för jag har aldrig haft ett seriöst förhållande så jag inte så mycket att berätta. Det är väl typ dom man var tillsammans med när man gick i ettan men då hade man ju typ sju killar samtidigt så de känner jag inte att jag behöver ta upp för sånt kommer jag inte ihåg. 
 
TACK för kommentaren fina du!!! 
 



Happy
Publicerat den

Blev så himla glad när jag loggade in på blogg.se idag, såg att jag hade fått en söt kommentar av någon!! Sånt gör mig ju så glad som jag sagt minst 100 ggr men jag vill verkligen visa att jag tycker det också så det är därför jag tar upp det så många gånger. Det är också för era kommentarer och statistiken som jag faktiskit bloggar så fortsätt så!! 
 
Som sagt, fick då en kommentar på förra inlägget, där jag skrev att ni gärna fick ge mig tips om saker jag skall blogga om. Jag tänkte svara på den kommentaren i ett eget inlägg om en liten stund för att jag inte har kommit på ett bra svar än så vänta någon/några minuter så kommer det alldles strax kära vänner. Puss
 



Godnatt
Publicerat den

Har precis sätt färdigt ett avsnitt från Glee och ska försöka sova nu. Är egentligen inte alls trött så jag vet inte riktigt hur detta ska gå. Får väl läsa en bok eller nått men usch det är ju så tråkigt att läsa!!!




Need some heeeelp
Publicerat den

Jag har så dålig fantasi så jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om. Hade blivit jätte glad om ni kunde komma med tips på vad ni vill läsa mer om. Jag ska försöka göra så gott jag kan såklart! Vill ni ha en frågestund så skriv det så att jag vet. Annars tror jag att ingen vill och då göra jag inget sånt. Jag tycker själv att det är ganska tråkigt att läsa om andras vardagar och jag försöker blanda in annat i bloggen men jag vet lixom inte vad ni vill se så då blir det jätte svårt för mig. Kom med tips kära vänner!!!!!



Right now
Publicerat den

Helgen har gått i ett svep kan man säga! Jag har haft det jättemysigt, bara haft det bra lixom. Jag har inte gjort något speciellt, men ibland behövs sånna dagar också ju och nu var det dags.
 
Sitter i min säng och bara tar det lugnt. Solsidan slutade precis så nu är det söndag på riktigt. I eftermiddags var jag ute och gick en långpromenad och bara rensade huvudet och tankarna. Känns alltid lika skönt efter att man tränat lite granna. När jag kom hem tog jag mig en varm dusch och fixade iordning allting till veckan. Sen började solsidan. Och nu sitter jag här. Fundersam över om jag ska sätta på en film eller vad jag ska göra.



God natt
Publicerat den

Åååh, är så apa trött just nu!! Har haft en jätte mysig kväll med några tjejkompisar, vi ha kollat på film och säkert gått upp fem kilo var, haha!!

Annars så har min dag varit väldigt degig, vaknade typ halv tolv efter att ha vaknat typ varannan timma hela morgonen. Sen har jag bara tagit det lugnt hela eftermiddagen. Sånt som man ska göra på helgerna lixoooom.

Imorgon händer det inte heller något speciellt, ska antagligen hitta på något, haha. Kanske träffar en kompis eller något liknande men jag hör av mig i sånna fall. Anledningen till varför jag inte har bloggat är för att för att det inte har hänt något roligt att berätta, så där har ni svaret. Ni ska jag verkligen sova, puss love u all




Dream
Publicerat den

Med detta inlägg säger jag godnatt medan jag drömmer mig bort till en annan värld där min kropp ser ut såhär!




Godnatt
Publicerat den

Åååååh, har precis skrivit sista meningarna i mitt stora svenska/so/hemkkunskap's arbete som ska vara inne klockan 23.59 ikväll. Känns skönt att vara i tid, haha. Har precis klivit ut ur en låångt och skön dusch och ska nu sätta på Portkod 1321 som jag längtat efter så mycket!!! 
 
Jag tänkte inte berätta om min dag för det har varit precis som alla andra vanliga skoldagar, så ni slipper höra det idag. Skönt va? haha, lol va töntig jag är. Jag försöker slänga upp något mer inlägg innan jag somnar, pussar



Have some fun
Publicerat den

Haha, jag sitter o leker och tar massa fula egobilder med min data för att jag inte har något att göra, looolzz. 



Q/A igen
Publicerat den

Fick en till fråga så jag tänkte att jag skulle svara på den lite snabbt.
 
Hur höga intagnings poäng är det på Sam? 
Och har du bra betyg ?
Vad hade du i åttan? 
Tack för en bra blogg
 
Intagningspoängen på Sam skolan är ganska höga, jag kommer inte ihåg exakt hur höga. Men man vet ju aldrig, det kan ju var så att dom sänker i år för att det är nya betygskriterier och det är svårare att få ett högre betyg än förut.
Jag säger inte att mina betyg är bra men dom är ju inte dåliga heller, jag är väl någonstans mitt emellan typ.
Jag kommer inte ihåg vad jag hade men typ... Nej jag kommer faktiskt inte ihåg. Måste verkligen kolla det, haha..
Tack så jätte mycket!! :) Kram



Q/A
Publicerat den

Vilken linje ska du gå och vad funderar du på för skolor? :)
Jag ska gå ekonomilinjen men vet inte riktigt vilken skola än, jag har kollat på Sjölins, Kitas och Sam.
 
Kan du inte göra ett höst kollage typ med vilka kläder du skulle vilja klä dig i i höst? PS bra blogg!
Absolut kan jag göra det!! Ska försöka göra det ikväll eller imorgon. Åh, tack så mycket :)
 
Vart köper man sådana American vintage tröja?
Du kan köpa dom lite överallt, men typ Fiorucci, Kids&Teens, Tara, Grece.
 
Hur sminkar du dig, vilket märke? :)
En vanlig skoldag använder jag bara puder och mascara typ. Mitt smink kommer från I.d/Bare Minerales.
 
 
Jag måste bara säga att jag blir verkligen jätte, jätte glad när jag får kommentarer. Man får lixom ett extra sug för bloggningen och jag tycker uppskattar det verkligen! Så fortsätt och fråga vad ni vill, om vad ni vill läsa om eller om ni har några frågor. 
 
KRAMAR



Francais
Publicerat den

Amanda gick hem för någon minut sen, vi har suttit och pluggat franska till våran redovisning om vår barndom imorgon. Det gick bra och jag kan det typ så det kommer nog att gå bra får vi hoppas på. Alldeles strax ska vi äta farsdag middag, mys! Sen skall jag dessvärre bara fortsätta mitt pluggande och skriva klart min framtid uppgiften tänkte jag. Tänkte även slänga upp ett inlägg snart där jag svarar på era frågor som ni ställt så håll utkik så kommer det om någon minut! Kram 



Seriöst
Publicerat den

Alltså, helt seriöst... Som många kanske vet så är jag dö kär i Rihanna. Asså verkligen, hon är heeeelt perfekt!!! Jag skulle göra så mycket för att få hennes leende, ögon och hår. Big love




Please, marry me
Publicerat den




Friday
Publicerat den

Och så var det plötsligen fredag, ja.
Vad ska jag säga? Alltid lika skönt med fredag det måste ni ju hålla med om? Även fast jag ska plugga en heldel så ska jag ändå dega sjuuukt mycket!! Kvällen skall jag förmodligen spendera med några vänner. Annars händer det inget mer speciellt.

Kina 2010, drömresan





Publicerat den




Cozzyyy
Publicerat den

Sitter och äter nu, ska ta bussen om en kvart till träningen. Känns som att det var jätte länge sen jag tränade sist och känner verkligen att det behövs!! Efter att skolan slutade gick jag hem, var så hungrig att jag gjorde en hemma bakad pizza som jag åt upp haha. Sen har jag pluggat. När pappa kom hem åkte vi och lämnade min dator till en datorlagare och så lämnade jag även in min älskade väska som gick sönder för länge sen.




Söndagen är räddad
Publicerat den




Söndagsångest, hej!
Publicerat den

Söndag var det ja. Kom hem från landet vid fyra och suttit och pluggat fram tills nu iprencip. Fick mycket gjort men det är ju aldrig roligt att plugga asså... Har precis tagit mig en dusch så nu sitter jag i sängen i min mysiga morgonrock. Jag sitter och kollar på mitt stökiga rum och frågar mig själv hur i helvete jag ska kunna ligga i sängen klockan tio när mitt rum ser ut som ett bomb nedslag. Jag som har städångest, alltså jag kan inte gå och lägga mig i ett stökigt rum... Sjukt, typiskt mig, haha! För övrigt så mår jag, lever livet som vanligt typ. Imorgon är det ju skola igen så jag måste bestämma redan ikväll vad jag ska ha på mig imorgon. Nu ska jag sluta babbla, vi hörs imorgon!! Puss




Lol
Publicerat den

Haha, hallåå!! Läste precis igenom mitt förra inlägg och såg hur galet det blev. Men min dator är på lagning så därför måste jag blogga via min iPad eller mobil vilketjagtycker är as jobbigt för det ska alltid rätta när man skriver fel så blir detbehövt galet + att mellanslags knappen och jag är inte så bra vänner. Så där har ni svaret till varför det kan bli lite tokigt ibland... Och sen kom jag på att eftersom min dator är på lagning så hjälper det ju inte att jag fortar med min kamera för jag har ju ingen dator som jag kan lägga inbilderna på? Så därför får ni leva med att jag gör bildlösa inlägg lite då och då. Annars då, jo ska alldeles strax sätta igång med pluggandet och så. Tänkte även att jag kanske skulle mäta mitt rum för en gång skull för att det är helt kaosat. Men vi får se om jag orkar med det. Nu måste jag börja plugga, vi hörs senare!



November
Publicerat den

 
Ja, nu är det november. Nu är det 28 dagar kvartills jag också fårskylla utan hjälm lagligt och se påskräckfilm utan att känna mig rädd för att bli påkommen. Härligt. Det är också bara 52 dagar kvar tills julafton, Gud va tiden går fort! 
 
Idag ska jag vara sund... Eller heter det verkligen så? ...sund... Skit samma ni fattar vad jag menar!!! Jag ska alldeles stratv ut och ta mig en promenad, sen skall jag komma hem och äta frukost och sen ska jag bara plugga, plugga, plugga. Jag ska försöka ta lite härliga bilder idag, får se hur det går med tanke på att min kamera har 0% batteri, hehe. Sen ska jag ha en riktigt mysig kväll med min familj. Hur ser eran fredag ut?