19.24
Publicerat den

Kom hem för 9 timmar sedan, 7 av dessa timmar har jag ägnat i sängen för att bli liiiite piggare. Funkade inte, fortfarnade död. Har i alla fall haft lite fint besök av mina goa vänner som man saknat en hel del! Har även försökt packa upp men slutade med att allt ligger på golvet och allt blev kalabalik. Men det funkar, även fast jag är död och även fast allt är kalabalik. Känns som att det var en evighet sen jag var på hemma plan. Men nu är jag i alla fall hemma och ska försöka bosätta mig igen. Gud va depp jag låter, haha! Det är jag verkligen inte vill jag bara säga! Är sååååååå skönt att vara hemma igen och fortsätta som vanligt! Har haft det helt fantastiskt verkligen! Ska även försöka lägga över alla bilder från kameran och uppdatera er med lite bilder från semestern. Tyvärr kan jag inte lova er något mer idag men imorgon ska jag försöka. kram



2 dagar kvar
Publicerat den

Hej i Sverige!
 
Tankte bara uppdatera er lite med hur jag har det. Och jag kan val borja med att saga att jag har nu bestamt mig for att jag ska flytta till USA inom 5 ar. Kanns bra. Annars har vi det fantastiskt, gardagen spenderades hela 9 timmar i affarer och kom ut med en hel del grejer kan jag saga, haha! ska forsoka visa om ni kanner att ni vill det. Nej men gud va detta inlagget blev trakigt och kasst. Kande bara att det var ett tag sen och behovde skriva av mig lite. Haha, doda mig va trakig jag aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!! Aja, vi hors, juste!!! Imorgon ar sista dagen sen drar vi oss tillbaka till sverige. Morgon dagen kommer sakerligen spenderas pa "Second Beach" (favvo stallet)... Pussar och kramar, ha det! 



8 timmar
Publicerat den

Hallå där! Förlåt mig för the bad update, men har verkligen haft fullt upp med ALLT! och nu är det inte mer än 8 timmar kvar tills taxin kommer och vi bär oss av till le flygplats. För 11 gången har jag räknat ut... Haha, viktigt! Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från förra sommaren då vi var där! Enjoy!!




God natt
Publicerat den

Ska krypa ner till sängs nu efter att ha packat en del av kläderna jag ska ta med mig. Det är inte många dagar kvar nu assååååå, längtar som faaan!!! Vill bara bort från snuskiga, kalla Sverige. Aja, nu ska jag inte klaga mer för med klagomål kommer man ingenstans! Haha, smarttjej.se jao eller vad är det han säger (lillabloggen)? God natt allesammans och jag vill bara berätta att mina ben mår bättre nu när jag fått dom lite ompysslade och omplåstrade. Kan gå i vilket fall som helst och det är man ju räääätt så glad för, haha! God natt på er!




Orkar verkligen inte, så onödigt!!
Publicerat den

Hej, eller nått.
Har haft en helvetes eftermiddag måste  jag bara säga. Är verkligen inte på bra humör. Måste bara berätta vad som hände när jag gick hem från skolan förut. Jag gjorde världens faceplant mitt på gatan, så sjukt pinsamt!!! Inte bara att alla tittade på mig, mina byxor sprack och mitt paraply gick sönder!! Asså jag var så häääär när på att börja lipa när jag stod där, och sa ba när jag sitter där så börjar det spöregna. Tack Gud, tack. I alla fall, eftersom att byxorna sprack så såg jag ju även att jag blödde som en jävla apa på benet. Så fick jag halta hela fucking vägen hem i piss regent!! Så när jag kommer hem så ser jag att jag skrapat upp smalbenet på andra benet också så då fick fick jag ett stor märke där också. Ännu mera tack Gud. Sen så hade vi inga andra plåster förutom spiderman och hello kitty så då måste jag vänta tills mamma kommer hem för hon skulle åka till apoteket och köpa det. Sen då så har vi en typ byggarbetare hemma som gör något i källaren. Så står jag och pratar med honom och så drar han världens diss mot mig och sen bara går han utan att säga hejdå, jag ba: aha, hejdå? Jätte sjukt! Och sen går det ju bara inte att missa att det spöregnar ute och jag har prov imorgon så jag måste plugga hjärnet. FML, orkar inte mer! Vad händer sen undrar jag bara? Bjuder inte på en bild för det gick inte att ladda upp, hejdå



It's a rainy day outside...
Publicerat den

Idag regnar det. Saaaaaad face. Want some sol och sommar tack! Aja, ska alldeles strax möte Elsa så ska vi gå till skolan. Sen kommer väl tagen rulla på som vilka måndagar som helst antar jag? Efter skolan går jag hem direkt och pluggar.... Juste, slutar jätte tidigt idag, har bara två lektioner!!! Woop, woooooop! Men efter skolan ska jag som sagt hem och sätta mig med franskan. Sen viiiiid... Vad blir det? Typ sju åker jag upp till stallet för en lektion, fast nej... Tror vi ha teori, sak samma ni bryr er ändå inte! Ojoj! Nu fick jag lite bråttom! TTYL som emma brukar säga haha




Sleep well
Publicerat den

Läser ni rubriken och ni inte är helt borta så borde ni förstå vad jag menar med detta inlägg, om jag ska förklara mig lite så vill jag nu säga god natt och bjussa på en härlig bild på mig och lillebrush i sommras!! Godnatt.



Höst kollage
Publicerat den




Duschen ropar!!
Publicerat den

Ska springa ner i duschen och ta en snabb dusch, sen kommer jag upp och ska försöka lägga upp ett roligare inlägg! Hade blivit så glad om ni kunde kommentera vad ni vill se och höra mer av här, jag kan lova att jag nästan kan fixa allt ni ber om! Så ge mig en utmaning och kommentera något ni vill se eller höra mer om! Puss
 



Bad update
Publicerat den

 
Hallå där!!
Sitter i mitt rum och sjunger med till bästa låten. Känner hur hösten börja krypa på så smått. Längtar, bara 5 dagar kvar. Längtar ännu mer. Återgår till verkligheten. Idag har jag bara slappat hela dagen, känns som att allt gått i slomotion. Var och firade min extra mormor som fyllde år och åt massvis med tårta och fick dessutom träffa min låssas kusin som snart är 2 år, så sjukt söt!! Har även försökt få ordning på mot rum och rensat ut massa kläder. Får se om jag kanske har en liten bloppis men då måste ni kommentera om ni tycker det. Jag tycker att ni är lite dåliga på att kommentera, hade verkligen uppskattat om ni kunde skicka en liten kommentar ibland. Nu ska jag inte tjata mer. Hade egentligen inget att komma med denna gången heller... Jag ska sätta mig och plugga lite franska och matte och sen ska jag kolla på X-factor med mamma och lillebror. Tack för mig!
 



Truth
Publicerat den

| Jag vill andra människor bättre än vad jag vill mig själv | Jag mår dåligt av att se mina vänner må dåligt | Jag hade gjort så mycket för en pojkvän just nu | Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande | Jag har väldigt lätt för att lita på andra människor, alldeles för lätt | Jag har verkligen världens sämsta självförtroende | Jag älskar att få komplimanger | Just nu är mina dagar väldigt enformade, händer aldrig något nytt | Jag har två vänner som alltid får mig att le och vara glad, oavsett hur dåligt jag egenligen mår | Jag skulle göra allt för att dom fick ha det bra hela livet | Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan Therese | Jag blir väldigt lätt avundsjuk | Jag älskar att träffa nytt folk |
 



Neeeej
Publicerat den

Orka att jag hade skrivit ett jätte långt inlägg så bara försvann allt!! Orkar verkligen inteeeeeeeee




Hello
Publicerat den




FML
Publicerat den

FML. mitt liv är helt sjukt just nu, alt är upp och ner, jag vet inte vem jag är längre. Känner inte mig själv, vet inte vart jag är i världen. Förstår ingenting, allt blir bara fel hur jag än gör. Skolan går sjukt långsamt, allt annat skiter sig också. Tappar mat och kan inte äta och kommer tillbaka till den delen i livet som ingen vill uppleva. Fyfan.

Hej, kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite. Känner inte mig själv längre... Vart är lilla jag i den stora feta världen? Jag finns inte med på världskartan. Allt blir bara fel och jobbigt. Vill bara bort. Usch. God natt.




Bild
Publicerat den

Har bild i skolan nu, går sådär... Vi ska måla den industiella revolutionen som det så fint heter, haha. Såhär blev i alla fall min bild, standard med en häst i fönstret! Och som pricken över i:et så är det ju självklart en BMW traktor.




Finito
Publicerat den

Puuuh... Är nu klar med no:n... Eller klar och klar... Jag är klar med det mesta men ska fortsätta snart, kände bara att jag va tvungen att ta och äta lite middag, så hade mamma gjort godaste maten! Muuuuums! Ska snart gå ner igen och fortsätta, sen ska jag ta en dusch och sen ska jag försöka göra något bra inlägg så håll utkik!




Outfit, summer 2012
Publicerat den

En favorit i repris!! American Vintage tröja, skinny jeans från Gina Tricot och till det Primeboots.



Dream
Publicerat den








Studdy
Publicerat den

Åååh, är så skoltrött och jag längtar bara mer och mer till jag åker! Vill bara bort just nu, har ingen pepp för skolan och resten är bara jobbigt känns det som. Jag orkar inte ta tag i saker och ting och det blir bara ännu jobbigare. Nej nu ska jag inte vara sånn varken mot er eller mig själv. För att göra det lite lättare så går jag och vilar i en halv timma och sen sätter jag igång med läxorna. Hör av mig då, puss så länge!




Times go fast
Publicerat den

Ännu en dag är förbi och nu är det bara 10 dagars längtan, sen sitter jag på planet till det underbaraste stället på jorden!!! Jag kan inte fatta att det gått så snabbt! Minns ni när jag skrev att "nu är det bara 24 dagar kvar"? Det känns som igår typ. Men jag ska ju verkligen inte klaga! Har nämligen hört att det fortfarande är sommar värme på högnivå och det är många som ligger och solar på stranden! Åh, va härligt jag ska ha det!!




The hope factory
Publicerat den




New in
Publicerat den

Visar lite saker som jag köpte i sommaras när jag var inne i stan en sväng.
Har ni några frågor kring kläderna är det bara att kommentera!
 
En härligt American Vintage tröja i serisrosa,
Ett par millitär mönstrade shorts från Nolita,
Ett tunnt skärp från Libeskind,



waiting alone
Publicerat den

 

Sitter i min ensamnhet i köket och väntar på att ungnen skall bli tillräckligt varm så att jag kan stoppa in min mat och sen ska jag sätta igång med no plugget. Känner ingen pepp överhuvud taget. Men jag tänkte även be om ursäkt eller vad mna nu ska säga? Iaf, jag har ju inte bloggat på ett tag och jag har en del anledningar för det, bland annat har min data gått sönder (nu är den lagad), sen har jag tagit slut på mitt internet på min mobil så jag kan inte heller mobil blogga och sen har jag bara inte orkat blogga via min ipad för att jag inte har några bilder där och inte heller haft något internet på den heller förutom hemma då. Men nu är jag tillbaka och kan lova att jag kommer med fler inlägg iaf idag för nu har jag lite mer inspiration och sen har jag lixom fått en pepp för att det var så länge sen. Dock kommer jag ju bara kunna blogg adär jag har internet så förvänta er inte förmycket, hehe. Men jag kan lova att ni får några roliga inlägg idag, jag ska bland annat försöka hitta bilder på lite saker som jag köpte i sommar som jag lovat i hundratals år att jag ska göra ett inlägg om men inte orkat så det ska jag försöka komma med och sen får vi väl se vad som händer helt enkelt!
 
 



In My ears
Publicerat den




Sneak peak
Publicerat den

Bjuder på en otroligt ful mobil bild, en liten sneak peak på morgondagens outfit som består av en vit blus, skärp och sandfärgade byxor!




Plugga, plugga, plugga!
Publicerat den

Har en massa engelska läxor som skall vara färdiga till vecka 40 men känner att det lika bra att göra färdigt det så att jag inte glömmer av det! Så detta ägnar jag min kväll åt och sen tog mamma fram pocky, riktigt gott!! Mums!




Söndag 10.27
Publicerat den

Söndag morgon och jag är ensam vaken i hela rudbergarnas hus, känns bra... Haha nej men jag sitter och kollar på narnia (tror jag det heter), jätte tråkigt i alla fall. Och ute spöregnar det... Bläää. Iallafall så har jag lite bloggtorka nu denna morgon men jag ska försöka skriva något roligt senare.
Pussar

Oj vilken sjukt ful bild det blev...




Städa
Publicerat den

Blä, nu måste jag göra det tråkiga jobbet som tyvärr måste göras ibland. Att städa, mitt rum är verkligen helt kalabalik och eftersom att jag inte vet vad som händer ikväll, om vi ska vara hemma hos mig eller om vi ska vara någon annanstans så tänker jag att det är lika bra att städa så har jag det ändå gjort. Jag ska försöka göra det sådär kliniskt fint så att det bara glittrar om det (om det nu går) haha. Vi får se men finare än vad det är nu kan jag ju i alla fall göra. Om ni vill kan jag lägga upp lite bilder på bloggen sen på hur det blev och hur det ser ut i mitt rum.  Men då får ni kommentera! Puss så länge, hörs sen!