Så mycket minnen
Publicerat den

Kopplar denna låt till så mycket som hänt, både på gott och ont!




Sick
Publicerat den

Hallå på er!! Idag är jag sängliggandes, vaknade imorse med sjukaste huvudvärken och förkylningen så jag valde stanna hemma från skidbacken idag för att vara pigg ikväll. Vaknade för en stund sen och har inte gjort så mycket mer än att legat i sängen. Tänkte snart sätta på en film och kanske sova en stund till. Lite segt att vara sjuk såhär på nyår men vafan!

Hör av mig senare med roligare inlägg!




Awesome
Publicerat den




Svar på frågestunden
Publicerat den

Har du några uggs? isf vilken färg? Kramis
 
Svar: Jag har två par egna och sen har min mamma två par som jag brukar sno ibland. Mina svarta är "mellan höga" och de bruna är låga. Kram

Kan inte du lägga ut dagens outfit oftare, tycker du har så snygg klädstil!!

Svar: Haha, va söt du är!! självklart kan jag börja med de oftare om ni vill det. Tyvärr kommer det nog mest bli mobiltagna bilder då jag inte orkar lägga in bilder på datan varje dag, men någon gång ibland kommer det också.

1. Förebild?
2. Drömutseendet på en kille?
3. Framtidsdrömmar?

Svar: 1. Jag har en förebild och det är Rihanna, älskar henne!! 2. De jag tänker på hos en kille är typ snygg, bra klädstil, frisyren och vältränad. Sen tänker jag ju mycket på om de är lika mig, goa och inte blyga. 3. Mina framtidsdrömmar är att gå ut gymnasiet med bra betyg sen ska jag ut och resa, sen vill jag komma hem och flytta hemifrån och börja på högskolan. Sen vill jag ha barn och flytta utomlands tillsammans med min kille föröhoppningsvis. Att bli känd inom något har ju alltid varit min högsta dröm, vi får väl se hur det går med det, haha.

Hur ser ditt drömutseende ut? Typ drömkropp, "drömansikte", drömhår?

Svar: Jag hade ju velat se ut som typ Miranda Kerr, med långt brunt hår och den kroppen. Vältränad, fast inte för vältränad men ändå snyggt tränad haha. Rihannas ansikte hade jag ju kunnat lätt byta med men även Erin Heratherton är ju verkligen 2 die 4. Jag hade velat ha lockigare hår och längre. Sen är jag nöjd!

1. Använder du string?
2. Hur får man en bra blogg?
3. Hur många läsare har du per dag?
4. Bästa kompisena?
5. Snyggaste killarna i Ugglum?

Svar: 1. Privat. 2. Om man vill ha en bra blogg ska man uppdatera mycket, komma med nya bilder hela tiden och vara lite utöver de vanliga typ. 3. Just nu går det inte alls bra eftersom jag inte bloggar mycket. 4. Therese, Hulda, Emma, Stina och Ottilia. 4. deduuu.

var ska du välja för gymnasie? Inte bestämt mig, lutar mot Hulebäck eller Sjölins.
vad tycker du om din skola?
Den är väldigt bra, jämfört med andra.
vad tycker du om din klass nu? Haha, sjukaste klassen, älskar den!
favorit affär? Firren, Gina, Tessie typ.
sommar/vinter:
Sommar
jeans/klänning:
Jeans
fest/hemmakväll:
Båda
cola/fanta:
Cola
brunhåriga killar/ blonda killar:
Beror på 
killar som är äldre/yngre eller lika gammla som dig (pojkvän asså):
typ samma ålder
abercrombie/hollister: Abercrombie
primes/uggs: båda

Dricker du? -
Hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10? haha, vilken fråga.. typ 4
Om du skulle vara en kille för en dag, vad skulle du göra då? Ååh, typ allt som är typiskt killar...
Hur mycket poäng har du? Någonstans mellan 200 och 250.
Vill du gå på sam? hade ju velat men har inte riktigt de som krävs.
Vad gör du helst en fredag? Beror på
Vilka av dina kompisar är roligast att vara med väl 2,4 st typ!! De som är mina närmaste vänner.
bra blogg, kram! Tack sötis!!

 

Tack för alla frågor fina ni, lots of love




Gooood moorning
Publicerat den

Vaknade för en stund sedan och har precis satt mig ner för att äta frukost! Åååh, jag är så glad idag... Kanske för att det blev en sån lycka dag igår? Antagligen! Tänkte även visa er lite saker jag fått. Men annars ska jag bara packa hela dagen som sagt... Guud ska bli så sjukt roligt att åka snowboard igen, som jag längtat!!!

Tänk på den du..




Merry christmas
Publicerat den

Ville bara slänga in en liten julhälsning till alla människor där ute, hoppas ni haft en fantastisk dag med god mat och förhoppningsvis en massa fina presenter. Själv är jag jätte nöjd med det jag fått, verkligen!

Ligger just nu i sängen och tänker på alla stackars människor som inte får fira en sån fin jul som jag får, skänker en extra tanke till de idag. Vi får hoppas på art någon annan snäll människa där ute har tagit sig i kragen och varit så snäll mot alla de människor och kanske gett de en liten julklapp de också. Jag tycker verkligen att alla är värda en fin julafton, oavsett vem det är.

Nu ska jag alldeles strax somna så sött, har varit igång sen tidigt imorse. Imorgon består mesta dels om inte hela dagen åt att packa, packa, packa för tidigt på onsdag morgon åker jag upp mot fjället med en kompis! Kommer bli så fettt!!!


Älsklingen med sin nya spidermandräkt!




Jullov
Publicerat den

Äntligen, de vi alla längtat efter så länge har äntligen inträffat! JULLOVET ÄR HÄR!

Kom precis hem från julavslutningen i skolan, alltid lika spännande med betygen och jag ska faktiskt säga att jag är rätt så nöjd, helt nöjd blir jag nog aldrig men jag har höjt mig i nästan alla ämnen så de kändes gött! Annars då? Aa, ska bara ta de lugnt ikväll och njuta av att lovet är igång. Nu har jag bara härliga saker framför mig, skidresa, julafton och ett grymt nyår! Tänkte dela med mig av min lista på saker jag ska förbättra och göra, typ nyårslöften.




God morgon
Publicerat den

God morgon, Gud morgon! Hur står de till? Själv ligger jag fortfarande i sängen sen en halv timma tillbaka och bara har de jätte mysigt, vill verkligen inte gå upp! Idag är de onsdag, vilket innebär att de är sista dagen innan jullov!!! Åååh, va härligt de ska bli med lov!
Idag ska vi läsa böcker för de barn som ska sparka ut oss i nian (en tradition som vi har varje år i min skola), haha lol vi ska ta med en bok hemifrån och träffa barnen i två timmar och läsa för dom... Men de går säkert bra tror jag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på bär jag kommer hem, är lite sugen på att träna men jag vet inte om det funkar idag, annars hittar jag säkert på något annat roligt.




New in Marc By Marc Jacobs
Publicerat den

Kände att det va dags att byta ut den gamla...




Stan
Publicerat den

Ååh, haft en sån mysig dag på stan idag med mamma! Shoppade lite nytt som behövdes och kollade även på på nyårs kläder, tror jag har bestämt mig vilken klänning jag ska ha men det är ju så svårt!! Annars har jag inte gjort så mycket annat idag, mest tagit de lugnt. Ska snart träffa en kompis, får se vad som händer med något blir det väl.
Alltid kul att vara med nära och kära!


Jag vet att du hatar denna bilden men den får mig att tänka på så mycket bra minnen så ja skiter i din åsikt nu...




Frågestund
Publicerat den

Har ingen som helst blogginspiration just nu, kör därför på en frågestund ett tag fram över. Svarar på alla frågor som inte är för privata! Kommentera detta inlägget!



Dag tre
Publicerat den

Mitt drömresemål
 
Herre gud, ja... Vart vill jag resa?? Detta va en riktig tankeställare.. En dröm jag haft sen jag varit liten är att någon gång få resa till Hawaii och få jobba med djur, speciellt delfiner. Sen när jag blev lite äldre och förstod att det är bland de mest hajrikaste länderna på jorden ångrade jag mig kanske fort. Haha, min strösta fobi är hajar helt klart! Jag har inte hunnit tänka så mycket på var jag vill resa, såklart tänker man ju ofta "guuud va skönt att åka utomlands nu, typ till Thailand eller USA" eller nått, men egentligen vet jag inte riktigt var jag hade velat åka. Det finns nog inget land som jag inte hade velat besöka, jag vill ju uppleva allt innan jag dör!
 
Jag hade ju tänkt att resa utomlands efter att jag tagit studenten och innan jag börjar på högskolan. Då vill jag resa till en massa olika länder och bara leva. Men jag har inte än så länge kommit på vart jag vill åka, det lär jag ju komma på när det börjar närma sig, det är ju trots allt ett bra tag kvar.
 
Älskar denna bilden, allt ser så overkligt ut. Jag tog den när vi var i USA senaste gången... Miss it
 
 



Dag två
Publicerat den

Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
 
Satt och funderade ganska länge på den här frågan, det finns så många människor som påverkat mig till vem jag är idag, både på gott och ont tyvärr, men jag har valde den person som nog gjort stor skillnad. En person som har haft och fortfarande har stor påverkar till vem jag är idag är bland annat min lillebror. Han lixom lyser upp vardagen med sitt glada humör och han sprider aldrig negativ energi. Visst har vi väl våra brister vi med, precis som alla syskon har när vi "bråkar" eller "tjafasar" men det löser sig alltid i slut ändan. Ni tänkter säkert precis som jag skulle gjort om ni inte kände oss på de sätt som vi gör, hur kan man bråka med en kille på 5 bast? Jag förstår hur ni tänker och för vissa kanske det är precis tvärt om. Men jag vet faktiskt inte vem jag skulle varit utan honom vid min sida varje dag. Jag tänkter ofta tillbaka på den tiden då jag var ensamt barn, det var ett bra tag sen nu men jag minns det fortfarande så väl. Det måste ju varit så tomt utan någon som skrattar och berätta roliga saker när man har tråkigt eller är på dåligt humör, eller hur? Sen kommer jag ju ihåg att det var skönt att slippa honom ibland när han också vill vara med när jag är med mina vänner men  det går inte att säga så heller. Att man vill slippa honom, för jag är så himla glad att jag har honom och hur mycket han ändrat mig. Han har lixom ändrat min syn på livet och hur man kan se saker från den ljusa sida istället. Imorse när vi satt och åt frukost satt jag med armbågarna på bordet och det har dom lärt sig i på dagis att man inte ska göra så då säger han till mig "- Bella, ta ner armbågarna, det är inte så chekt att sitta så säger fröken." How cute? 
 



Trött as always
Publicerat den

Åååh, är så himla trött!! Sitter och försöker plugga in min engelska redovisning till imorgon så att jag kan den, även fast att jag redan kan den, haha. Känns bara som att jag ska kunna den liiiite bättre, bara för att jag hatar att ge upp och allt måste va perfekt när jag slutar. Sån tönt är jag.

Kom hem från träningen för en halv timme sen, gick verkligen jätte bra! Det är så skönt att träna ibland när man har så mycket andra tankar i huvudet. Man lixom kopplar bort allt annat och fokuserar allt på träningen just då, det är och då det blir som bäst. Det va lite så jag kände idag, behövdes verkligen.

Sitter nu i pyamas och äter lite gröt för att jag var så sjuuuukt hungrig när jag kom hem, ska alldeles strax fixa mig för sängen och sen gå på dejt med min säng. Duschar imorgon istället, orkar inte ta mig ner till källaren nu, haha lol.

Denna bilden stämmer så mycket ju!




Dag ett
Publicerat den

Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta
 
 
- Jag älskar att träna.
- Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande. 
- Jag vet inte hur det känns att vara kär på riktigt, vet därför inte hur jag känner just nu.
- Min familj är världens bästa.
- Jag hatar snö.
- Tycker skolan är jätte jobbig just nu.
- Jag har varit i USA 12 gånger. 
- Jag vill ha en pojkvän. 
- Oftast skickar jag inte smilisar på sms osv, vet inte varför.. haha
- Jag vet faktiskt inte hur jag klarade av att leva när inte min lillebror fanns. 



30 dagar
Publicerat den

Som jag sagt har jag tappat inspirationen för bloggning just nu men jag vill ändå inte lägga ner så jag tänkte att jag kunde köra på en sån här 30 dagars lista, jätte töntigt men det är bara för att jag ska få lite variation på bloggningen. Kommer att slänga upp något "vanligt" inlägg då och då. 
 

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

 

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

 

Dag 3. Mitt drömresemål.

 
Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.
 
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
 
Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.
 
Dag 7. Min närmsta vänner.
 
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
 
Dag 9. Mitt största intresse
 
Dag 10. Det här får mig att må bra
 
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
 
Dag 12. Något jag ångrar.
 
Dag 13. Något jag måste hinna innan jag dör.
 
Dag 14. Gamla bilder på mig.
 
Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
 
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
 
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
 
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
 
Dag 20. Alla mina hår färger.
 
Dag 21. Min favoritplats.
 
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
 
Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.
 
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
 
Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.
 
Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.
 
Dag 27. Någon jag älskar.
 
Dag 28. Något som gör mitt liv värt att leva.
 
Dag 29. Största rädslan.
 
Dag 30. Berätta om ett mine från en resa.
 



Hate mondays
Publicerat den

Ja, då var de måndag igen då vilket betyder skola som vanligt, haha deppigt! Nej men jag slutade för lite mer än en timma sen och nu har jag precis ätit lite varma mackor eftersom jag va så himla kall när jag kom hem från skolan. Ska ta tag i pluggandet alldles starx fram tills fem typ, aaaaaaah tre fucking timmar!!! Hoppas jag får mycket gjort i alla fall, känner jag mig själv kommer det nog inte bli så mycket men jaja. Ikväll åker jag iväg och träna lite granna. Usch, det är ju så tråkigt att blogga nu när skolan tar över hela min fritid och det ända jag gör är att plugga. Jag vet ju själv hur tråkigt det är att läsa andra bloggar när de ända de skriver om hur trötta de är och hur jobbig skolan är just nu, jag tror faktiskt att vi alla har det ungefär lika jobbigt nu men fortsätt bara att kämpa säger jag bara, ge inte upp! 
 



Lisa Mellert
Publicerat den

Jag är med och tävlar på Lisa Mellert's blogg om att bli veckans blogg. Tycker verkligen att ni ska kika in på hennes blogg och kanske till och med följa den på blogkeen eller bloglovin' om ni har det. Själv har jag läst hennes blogg ända sen hon blev känd genom Ponny Akuten för ett antal år sedan. Känner inte Lisa personligen men har märkt att vi har en del vänner gemensamt vilket är väldigt roligt! Det jag tycker är roligast att läsa om på hennes blogg är nog henne outfits då hon har väldigt fina kläder och ungefär samma klädstil som jag, sen tycker jag att det bästa med bloggen är att hon så ofta som nästan varje dag lägger upp en video blogg, gud va kul de är!! Jag lovar att ni inte kommer att ångra er om ni nu skulle göra som jag säger och gå in och läsa bloggen. 
 
Det hade varit så himla roligt att vinna för som ni vet så har jag haft en liten bloggpaus nu ett tag pga att jag inte haft någon statistik alls och inte heller haft någon inspiration att blogga för. Därför tänkte jag på en gång när jag såg Lisas videoblogg om tävlingen att nu kan jag ju köra och hoppas på att vinna så börjar jag blogga igen. 
 
Gud jag är så dålig på sånt här men Lisa jag antar att du läser detta.. Haha, va mäktigt det lät... I alla fall, som du säkert märker själv så tycker jag att det är svårt att skriva sånna här saker men jag hoppas och tror på mig själv att jag kanske kan vinna. Massvis med kramar till dig, du är en riktig kämpe!!! 
 
Www.nattstad.se/lisamellert
 
 



Torsdag |
Publicerat den

Har precis kollat klart på Victoria Secret's show 2012. Jag är kär på riktigt, på nytt rättare sagt. Självklart ska ju mina favorit artister vara där och uppträda, Justin och Rihanna. Sen blir man ju deprimerad av att kolla på hur snygga alla modeller är, seriöst... Inte roligt. Snyggaste är typ Miranda Kerr och Erin Heratherton, åååh, älskar dom!!! 
 
Erin Heratherton
 
Miranda Kerr
 
 
 



Cozyy day
Publicerat den

Halli hallå, va ett tag sen nu, sorry sorry guys .. Har varit i skolan idag as always, slutade för cirkus two hours ago så de är niceeee. Idag snöar det, någon som lagt märke till det mer än jag? haha lol, aa i alla fall kom hem för ett tag sen som sagt och sen har jag bara föröskt göra some homework stuff, men de går la sådär om jag ska säga de själv. Orkade inte ta någon ful outfirre förut så jag kan helt enkelt skriva min klädsel tänkte jag, aa, hade då på mig ett par skinn brallor från Gina, en vit blus från Nolita och till de en gosig kofta från A&F. Någon som bryr sig egentligen, haha? 
 
Kände att jag var på lite blogg humör just nu så jag tog helt enkelt tillfället i akt och bloggade, frågan är hur länge detta håller? En kvart eller nått skulle jag tro, så vänta er inte mycket mer bloggning idag men de var i alla fall två inlägg, bättre än inget. Se det från den positiva sidan. Nu har jag annat för mig, ha d
 



Thruths
Publicerat den

- Jag har dåligt självförtroende när det gäller allting, men jag jobbar på de, haha.
 
- Usch vad jag tycker att det är töntigt med folk som ska synas och höras överallt, som alltid vill stå i centrum, som hela tiden ska skrika och vara högljudda för att folk ska lägga märke till de. Vill ni ha uppmärksamhet, snälla skaffa de på annats sätt, tack!
 
- Jag tycker verkligen inte att det är mysigt med vintern, visst, de är la ball me snö men inte mer än någon dag sen kan de försvinna. 
 
- Tycker seriöst november är den sämsta månaden på året, även fast jag fyller år då. 
 
- Många uppfattar mig som blyg i början bara för att jag inte snackar så mycket, men de jag känner tror jag håller med mig om att jag är rena motsatsen sen. Pratar överdrivet mycket .. 
 
- Vill verkligen ha ett förhållande nu, inte som alla andra säger, att det är mysigt nu på vintern och man kan sitta och gosa. Det kan man la göra även fast det inte är vinter eller? Nej, men jag vill verkligen ha ett nice föhållande just nu. 
 
- Varje morgon ägnar jag MINST 30 min i min garderob för att välja kläder. Typ alla säger ba "men du måste ju ha as lätt att välja kläder", bara för att jag har så mycket kläder. Men det är ju helt och hållet tvärtom!!!