Paradise
Publicerat den

Take me back, please




Long time ago
Publicerat den

Ja, som rubriken säger så var det "long time ago" sen jag bloggade. Tror att det var 10 dagar sen eller nått så det var ju inte en evighet sen om man nu skulle säga så. Jag har allt hunnit med en hel del på dessa tio dagar bland annat varit i Stockholm och träffat massa nya friends och shoppat lite grann. Sen har jag inte gått i skolan heller för vi praoar nu denna veckan och förra veckan. Sen har jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag... Juste!! Vi var på gymnasiemässan i onsdags och torsdags också... Jag var helt slut när jag kom hem därifrån med minst 15 olika förslag på skolor. Panik. Sen har jag degat en hel del också, bara tatt de lungt och chillat på livet lite grann, haha. Nu har jag inget mer att säga så vi hörs!!
 
 



Love Spell
Publicerat den

Tjo! Kom hem för Therese för någon timma sen, vi hade en jätte mysig kväll igår med thai mat och x-factor. Vi somnade ganska tidigt, jag var helt slut efter veckans stess men nu behöver vi inte komma tillbaka till skolan på två veckor för nu ska vi praoaaaaaaaa!! Ska verkligen bli skönt känner jag.
 
Annars frågade Therese och Elsa som jag ville följa med in till stan och mysa med jag kände inte riktigt att jag hade ork och tid eftersom att vi ska på partaj med la familia ikväll och jag har en del saker jag måste fixa innan det. Så jag tog bussen till Pärsplatsen oh tog mig sen en promenad hem och sen dess har jag bara ätit lite frukost/lunch kalla det va ni vill och kollat i två av dom bästa mode tidningar jag vet. Och nu ska jag alldles strax hoppa ner i duschen. Ska även försöka ta lite bilder eftersom att jag har gjort en stor förändrig med mitt unseende alltså inte förstorat läpparna eller nått haha, verkligen inte! Nej ni får vänta och se om en stund. Nu ska jag gå ner och duscha innan Huldis kommer hit och vi ska åka och köpa lite grejer till ikväll.



Skolan
Publicerat den

Är i skolan nu, kom hit för typ en halv timma sen och då läste jag på schemat att vi började 8.35 och inte 8 som jag trodde, aja.. Nu är jag i alla fall här och har precis suttit och pluggat lite engelska eftersom jag har redovisning imorgon och jag kan inte ett skit känns som även fast jag kan allt typ haha. Jag blir så trött på skolaaaaaaan! Nu ska jag inte babbla mer, vi hörs mer under dagen, förmodligen när jag kommit hem! Lots of love

Snygga tjejor, eller?




Rolling baby rolling
Publicerat den

Det första som kom upp i mitt huvud när jag skulle skriva en rubrik är just det som står. Konstigt, har ingen aning om vart jag fick det i från. Det kanske är som Dennis säger, att jag är helt sjuk i huvudet idag när jag fick en
LOKA-kick och sa att jag bara var tvungen att ha en LOKA nuuuuuuuu!! Det är något strange med mig asså. Det måste vara allt plugg, ah det måste det banne mig vara, ah, nu säger vi så. Punkt slut. Men det var inte därför jag loggade in på blogg.se's hemsida, inte för att skriva om min LOKA-kick utan mer be om ursäkt över utbråttet förut, men jag var (och är) bara överdrivet glad, för en del saker. Det lixom funkar för mig nu, jag menar, för första gången på ett år och ett halv år har jag äääääääääääntligen kunnat uppdatera min tele, trodde aldrig denna dagen skulle inträffa! Sen fick jag även reda på att jag hade höjt mig väldans mycket i musik och sen har the man in my life kommit fram ur garderoben, hmm.. vart har han hållit hus i alla dessa år? Lixom lite på tiden att komma fram nu kände jag, haha fan va tråkig jag ääääääääär, har ni tänkt på att jag drar ut väldigt mycket på just bokstaven ääääääääääääääääääääääääää? sjukt konstigt varför just ääääääääääääääää och inte typ ooooooooooo eller någon annan bokstav. Aja, tack och hej för mig!
 



outfirree igår
Publicerat den

Igår dagens outfit bestod av detta: T-shirt, American Vintage/ Jeans, A&F/ Skor, Primes/ Jacka, Moncler.
 
lots of love
 
 



Åååh, My gaaaaad!!!
Publicerat den

Detta händer inte!!!




Tisdag 2a Oktober
Publicerat den

 
Kom hem från school för ett tag sen, slutade ganska tidigt idag, gottigt! Ska snart sätta mig och plugga, ska bara dra på mig lite mysis kläder och fixa lite andra ointressanta saker. Asså måste bara be om ursäkt att bloggen just nu handlar mestadels om skolan, läxor och annat deppigt, det var ju inte riktigt det som var syftet om man säger så. Men ska verkligen försöka förändra det, på något sätt.. Ska bland annat försöka slänga upp lite bra inlägg idag, standard att jag säger så fast inget händer, haha! Aja, ni får helt enkelt nöja er med det jag kan ge er just nu så återkommer jag när tiden finns där och försöker fokusera mer på bloggen.
 
 



1 oktober
Publicerat den

jahopp, då var det redan oktober. Tiden bara rusar ifrån mig... Snart är det vinter, kallt. Usch vinter, REDAN? Fast jag kan inte säga mycket mer än att jag tycker att vintern är en mysig årstid + att jag fyller år!!! Bara en månad och 29 dagar om jag tänker rätt. Nej men vintern är en mysig årstid, fast nu är det i och försig inte vinter så nu går det lite för långt... Det är ju bara höst men snart är det vinter... Blääääää!
 
Jag är i alla fall hemma från skolan idag, klarade verkligen inte att gå upp så tidigt + att jag sovit hela 2 timmar på hela natten så man är ju lagom snygg nu haha, har varit vaken sen halv tre inatt.. Känns bra. Men jag behövde verkligen det här, sitter just nu och pluggar på mitt släktträd som jag ska ha redovisning på imorgon, sen ska jag ta en dusch och fixa i ordning mig för jag känner mig verkligen inte fräsch. Ikväll ska jag rida också, hur jag nu ska orka med det, men jag får väl försöka. Ska även försöka lägga mig tidigt idag så att det inte blir som inatt. Vet inte riktigt vad som mer händer idag, tror att det kommer bli en ganska tråkig dag med mycket läxor. Jag vet att Therese ville komma förbi en sväng och det vore ju super mysigt men jag vet helt ärligt talat inte om jag har tid med det, får försöka klämma in det bland läxorna någonstans.
 
Justeeee!! Jag har laggt över bilderna från kameran nu också så nu har jag alla bilder på datorn. Jag skojredigerade en bild förut för att det om det blev fint ljus och det tycker jag allt att det blev. Har väldigt mycket bilder på stranden och på människor har jag märkt haha. Men jag kommer att slänga upp de bilder lite då och då. Bara så att ni vet lixom haha. Nu måste jag fortsätta igen, vi hörs sen!