Good
Publicerat den

Åååh, mat i mitt hjärta. Dessa fyra "maträtter" om man nu kan kalla det så är bland de bästa som finns!!!




American pancakes
Publicerat den




wednesday
Publicerat den

 
Onsdag, halva veckan har gått vilket innebär, hälften kvar. Idag har vi haft två nationella prov i engelska, läs- och hörförståelse. Det första var mycket lättare än det andra men jag vet inte direkt om jag kan säga att det gick bra på något ut av dom eftersom båda var ganska svåra. Förövrigt var det en ganska seg dag även fast vi slutade en timma tidigare än i vanliga fall så att i skulle slippa ha en lång håltimma på två timmar typ. Men det behövdes verkligen för jag mådde verkligen inte bra i slutet av skoldagen och när jag skulle gå hem. Jag hade jättejättejätte ont i magen och i huvudet och frös som en liten apa typ, haha. Så direkt när jag kom hem satte jag på mig deg kläder och kröp ner i sängen. Nu mår jag lite bättre men känner mig inte helt kry, hoppas det går över till imorgon! Har precis skrivit klart ett arbete så nu är det bara typ fyra kvar, haha nej men vi har verkligen såå sjukt mycket läxor och prov just nu så jag tror jag kolappsar vilken minut som helst typ. Men det är inte mer än 49 dagar och 28 skoldagar kvar nu så det är bara till att hålla ut de sista! 



Outfit
Publicerat den

//dr.denim//American vintage//tessie//SOLO//primes//skarf?//




Wehoo
Publicerat den

Äntligen funkar appen igen, jag vet inte hur länge den har hållit på och envisats om att jag inte ska komma in och kunna blogga. Men jag har hört att det tydligen inte bara är jag som haft de problemet så antagligen var det fel på appen och inte min telefon. I alla fall så har jag tagit mycket bilder sen den slutade fungera så jag ska lägga upp lite bilder från de senaste dagarna, håll utkik!




Sofi Fahrman
Publicerat den

Åååh, vill bara tipsa om tre böcker som är så bra!!! Många av er har säkert läst de men för er som inte gjort det, gör det!!! Verkligen sååååå värt, bästa böckerna jag läst någonsin verkligen. Alla tre handlar om kläder, modebloggar, kändisar och New York, kan de blir bättre?? Man slukas verkligen in i berättelsen och det går knappt att lägga ifrån sig boken när man väl börjat. 



Thanks
Publicerat den

Tackar Sara ännu en gång för en jättejättefin design som du alltid ställer upp med att göra, även om jag har mina krav hehe. Men denna gången överraskade du mig helt och hållet och titta så bra det blev!! Super nöjd!!!
 
 



Black n' White
Publicerat den




new
Publicerat den

 
Eftersom min gamla profilbild på Facebook bara försvann, helt utan anledning så har jag inte orkat ta något nytt kort men idag när jag kom hem från skolan så tänkte jag fixa en ny så nu är den uppe on fejjan.
 



ATM
Publicerat den

Sitter med hårfärging i håret och väntar på att jag kan hoppa in i duschen och skölja ur det. Alltid lika spännande att se om det blir någon skillnad, who knows? Kände i alla fall att det var dag för en liten förändring eftersom de var sju månader sen sist. Men vi får väl se hur mycket mörkare det blir... 
 
När jag duchat ska jag städa mitt rum eftersom de sprängts en bomb av kläder och saker här idag och sen ska jag lägga mig och kolla på en film innan jag somnar, har ni några tips på bra filmer så får ni gärna kommentera detta inlägget för jag har verkligen "filmbrist"!! 



Q/A
Publicerat den

Fick några frågor ang. collaget jag la upp igår ikväll, vart kläderna var ifrån osv. Eftersom jag gjorde collaget på Polyvore så ska de egentligen gå att länka bilden från min polyvore och sen ska ni kunna klicka på bilden och se vart kläderna är ifrån. Men eftersom jag inte är så teknisk så förstår jag verkligen inte hur man länkar polyvore med sin blogg. I alla fall så är tröjan i mitten och tröjan till vänster från Zadig & Voltaire, de rosa linnet hittar du hos Monsoon, byxorna i mitten kommer från Issue och de andra två paren är från True Religion. Den fina väskan är från Campomaggi, brillorna från Ray Ban, bältet från Liebeskind och klockan från MK. Skorna är från Gienchi, Primeboots och Converse. 
 
Tycker verkligen att det är en perfekt sommar/vår outfit som funkar både på fest och till vardags. Tänkte införskaffa mig glitterbyxorna, rååå nice är dom!! 
  



lovelovelove
Publicerat den




Visst vill vi?
Publicerat den

Visst vill vi att Bella absolut inte slutar blogga!? Jag tycker vi kan ta och hjälpa henne genom att kommentera och tipsa om vad hon kan skriva om. Tror att det skulle underlätta en hel del! 
Sätt igång och stöd Bellson nu tjejer och killar
/Sara 
 



53 days left
Publicerat den




MBMJ bags
Publicerat den

ÅÅÅH, är helt kär i alla dessa väskor och clutchar. Speciellt den mindre, svarta väskan i mitten av bilden!!



stop it
Publicerat den

Okej, nu har jag bestämt mig. Eftersom jag alltid velat satsa på bloggen och tycker om att skriva så kan jag ju inte sluta nu bara för att jag inte har något att skriva om. Det är här ni ska komma in i bilden, jag hoppas verkligen ni vet hur mycket det betyder för mig när ni kommenterar, jag blir verkligen glad ska ni veta. Jag har bestämt mig för att fortsätta och verkligen få bloggen att gå runt och vara rolig för er att läsa. Jag vill att alla ska känna att man längtar efter ett nytt inlägg och för att de ska funka så är det jag som måste kämpa. Men jag ska verkligen ge det ett försök till innan jag ger upp, för sista gången. Efter att jag skrev inlägget igår om att jag var osäker så fick jag pepp, vilket gjorde att jag bestämde mig för att göra ett försök till. Hoppas ni vill hjälpa mig att driva bloggen, med mig, genom att kommentera vad ni vill läsa om.



On or off?
Publicerat den

Halloj! Vet att jag varit borta från bloggen nu de senaste och anledning till de är att jag inte haft något intressant att skriva om och inte heller haft tid att ta några nya fina bilder som jag kan uppdatera er med. Jag har funderat jätte mycket på om jag ska fortsätta med bloggandet eller sluta for a while. Jag vet inte riktigt själv, suger på den karamellen lite till... Men ni får vara mer eller mindre beredda på att jag slutar.




+
Publicerat den

- Det är fredag imorgon,
- jag kom in på de gymnasium jag ville,
- alla NP muntliga är finish,
- det är snart helg wehoo,

Jaa, jag är bara allmänt tagg på livet just nu! De mesta går som en dans, haha. Just love my life right now❤




Writing
Publicerat den

Tar ut mina känslor i denna lilla dagbok som hängt med sedan 2005, dags att byta snart kanske? Ibland måste man bara få ur sig saker och ting och då är denna helt perfekt, som i nuläget...




Answer
Publicerat den

Fick en fråga på inlägget om mig för en stund sedan som jag tänkte besvara.
 
Har du slutat dansa?
Svar: Nej jag har inte slutat dansa, ärligt talat glömde jag helt och hållet med att ta med de i texten. Men nu får ni även veta det. Jag dansar en gång i veckan, dock gör jag de med två kompisar och vi är allt annat är seriösa med tanke på att ingen av oss gör det mer än för nöjets skull. Därför säger jag heller inte att jag "går" i dans utan mer att jag gör det som en rolig grej att ha testat på. Dansen heter "cheerjazz" och nu tänker ni säkert precis samma tanke som vi kom och tänka på när vi hörde talas om det första gången, vad är de?! Det är faktiskt en blandning av jazzdans och cheerleading vilket innebär att vi lägger i akrobatiska nummer i dansen.
 
Tack så jättemycket för kommentaren och hoppas inte att det blev ett för välutvecklat svar, hehe ♥



Ang friendtagen
Publicerat den

Fick en fråga angående "friendtag" som skulle kommit upp för ett antal veckor sedan och jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte hållt vad jag lovat! Grejen är den att vi spelat in videon men blev inte riktigt nöjda med den så vi ska försöka spela in en ny, kanske till helgen? Men jag lägger upp den så fort den är klar, I promise!



Me
Publicerat den

Eftersom jag fick en kommentar om att jag skulle skulle skriva om mig själv så kände jag att tar den i första hand med tanke på att bloggen handlar om just mig.
 
Jag heter Isabella Biederbeck men kallas Bella av de allra flesta såsom lärare, vänner och föräldrar. Därav bloggnamnet "belbi". Jag är 15 år och fyller 16 detta året. Jag bor i Partille som ligger ca 15 minuter utanför Göteborg. Jag går i skolan och ägnar mestadels av min fritid åt läxor och skolan i nu läget med tanke på att jag går sista året i nian så vill man ju göra sitt bästa för att lyckas. Annars så rider jag på fritiden, just nu en gång i veckan på ridskola.
 
Mitt allra största intresse är mode men framför allt kläder. Min högsta dröm i livet är att bli känd inom modevärlden och starta mitt eget märke som säljs runt om i världen. Så fort jag slutat högskolan så vill jag även flytta utomlands till någon av de länder som mode är väldigt populärt i, till exempel Frankrike.
 
Jag hoppas att jag fått med de viktigaste av mig här, har ni frågor utöver de jag skrivit får ni alltid kommentera, I love it!



Inspiration
Publicerat den

Igår innan jag gick och la mig satte jag mig och skrev en lista med olika inlägg som jag skulle kunna publicera här på bloggen. Som ni ser på bilden är det ganska mycket olika saker men jag har en liten tanke bakom varje sak. Nu är det bara upp till er att kommentera vad det är ni vill läsa om, så ska jag försöka fixa ett bra inlägg. Har ni något bra tips utöver de jag tagit upp som punkt får ni självklart komma med de tipsen med!!



Pictures
Publicerat den

1. Låg ute och solade alldeles nyss i solen, blev dock väldigt kallt... 2. Härlig bild från igår på Linn, Isak och Oskar. 3. Världens bästa vänner, love you. 4. Magen är mitt motto till sommaren? Fin bikini finns att köpa på Firren inne i Göteborg.




Makeup
Publicerat den

Fick en fråga om jag kunde tipsa om smink och absolut kan jag göra det!! Här ovan har jag tagit kort på de smink jag använder oftast. Allt är från bareMinerals förutom mascarorna som är från Lancôme och Maybelinne. Allt rekommenderas verkligen!!



Creative
Publicerat den

Jajemän, som ni ser på bilderna så har jag varit riktigt kreativ idag. Jag hittade en gammal Morris Fashion tidning i mitt rum när jag skulle städa så fick jag värsta ideén om att jag skulle göra om min tråkiga garderobs dörr till något roligare. Och kolla resultatet, måste säga att jag blev ganska nöjd själv. Vad tycker ni, blev det nice?