God natt
Publicerat den

Hello guys!
Har precis kommit hem från en sjuk kväll med mina nära och kanske lite kära... Haha nej men det har varit både mysigt men ändå helt galet. Nu ska jag nog ta och smörja in mig med lite body lotion och sen ska jag bara ta vara på det sista av kvällen och sätta på en film eller bara sova så att jag är pigg till imorgon. Imorgon är det även "den officiella kräftskive dagen" i vårar lilla samhälle så då ska det äta skaldjur i mängder även om jag inte är sådär hyper förtjust i skaldjur men thats life. Haha, va dramatisk jag blev nu kände jag, aja det var i alla fall inte meningen för jag är egentligen helt sjukt glad av någon anledning. Men du, jag hör av mig mer imorgon så får vi se vad son dyker upp då! See ya!




miss summer
Publicerat den

Jag bjussar på den här bilden från i sommras när jag och mina två finaste vänner var och badade vid en stor klippa.



Sick
Publicerat den

Hallå där guys!
Jag liggger helt död i min säng just nu och kollar på Glee och väntar på bättre tider. Mår riktigt kasst idag, ååh jag hinner verkligen inte vara sjuk nu! Jag vill ju verkligen vara med i skolan så att jag inte missar en massa viktiga grejer. Men inget att göra åt saken, jag ligger som sagt i min säng och kollar på glee och har precis ätit thai mat, mums! Hoppas att ni haft en bättre dag än mig? Jag vaknade vid halv två och sen tog jag mig en promenad på 20 minuter för att få lite frisk luft sen gick jag hem och kände mig kräkfärdig och nu ligger jag här i min ensamhet. Jag har inga speciella planer för kvällen heller, det blir väl så att jag stannar i sängen och mamma och pappa får pyssla om mig. Men jag blir så himla rastlös av att bara ligga i sängen vilket är jätte jobbigt för jag vet ju att det är det ända som hjälper mot hals ont. Uschhhh, jag uppdaterar mer senare när jag sätt klart hela säsongen av glee 2, hehe
 
Jag ger er en underbar som jag tog när vi var i usa senast, bara 24 dagar kavar tills i åker!bild
 
 



Clothes of the day (igår)
Publicerat den

Tisha- Ralph lauren / byxor- Zara / skor- primes / kofta- juicy couture / väska- lonchamp




Morning!
Publicerat den

Morsning korsning på er!
Idag är jag glad. Och pigg. Himla skönt måste jag säga! Jag har redan hunnit duscha och sminkat mig och jag börjar inte för ens om timma... EN TIMMA!
Jag har till och med lagt fram vad jag skall ha på mig vilket gör att jag är helt klar om 5 och då kan jag gå ner och göra mig en riktigt god och behövlig frukost innan jag går i väg till school. Från och med idag är ju skolan igång på "riktigt" som vanligt vilket alla andra tycker på p i s s men jag tycker faktiskt att det ska bli ganska skönt att få in rutinerna igen.

Jag ska försöka ta en eller några bra outfit bilder innan jag går som jag kan slänga upp! Annars kommer de upp någon annan tid under dagen.

Lol 




L.O.V.E
Publicerat den




The perfect hair
Publicerat den

Vilken tjej i min ålder drömmer inte om det perfekta håret? Självklart finns det olika synpunkter på vad man tycker är fint, en del tycker om lockigt hår samtidigt som en hel del andra tjejer suktar efter att slippa stå där med plattången varje morgon och slita sönder topparna. Oavsett vilken typ av hår man har eller vill ha är det precis lika viktigt att man tänker på hårets hälsa, och tar hand om det på rätt sätt. För att håret skall må bra och växa på som det ska, tänkte jag tipsa dig om vad jag försöker tänka på när det gäller just mitt hår.

 

Hårfön är en väldigt bra uppfinning om man inte hinner vänta på att håret skall torka eller t.ex på vintern när det är lätt att håret fryser, men det finns även en hel del negativa sager med att blåsa håret torrt. Bland annat tar det väldigt mycket på håret, vilket innebär att det sliter mycket och värmen är inte bra för håret. Så på sommaren gör jag det det mesta för att slippa blåsa håret utan låter det istället torka i sin naturliga takt.

 

Innan du plattar håret kan det vara smart att tänka på att använda något slags medel för håret, exempel vis en hårolja eller någon bra värmespray. Det är inte jättestor risk att du sliter på håret av att platta håret en, två eller tre gånger men när du börjar få det som en vana är det väldigt bra att tänka på vad som är bäst för håret och vad det utsätts för. Jag använder en olja som heter "Nashi Argan", den kan jag verkligen rekommendera. Kommer tyvärr inte ihåg vad den kostar men kan tänka mig att den kostar lite men jag kan säga att den är verkligen värd avrtända öre. Dessutom räcker den i flera år eftersom att man behöver så yttepytte lite av den.

 

Jag vet att det är väldigt jobbigt att gå runt och ha blött och tovigt hår efter att mna badat eller duschat. Man vill verkligen borsta igenom det för att få det torrare och snyggare... Men saken är den att om du börjar borsta håret medans det är blött är det väldigt lätt att håret går av för det är extra känsligt när det är blött och de flesta hårstrån klyvar säg när man börjar borsta det.

 

När man duschar och håret blir blött är det väldigt känsligt som jag sa förut. När det blir blött blir det lixom mer livligt och det "delar" sig och blir tjockare. Därför är det väldigt bra att i slutet av duschen bara spola is kallt vatten på håret så att det går ihop igen och blir som vanligt.

 

 Sådär, haha! Det var lite olika tips som jag själv har läst om och jag försöker tänka på när det gäller mitt hår. Försök att tänka på dessa punkter när du tar hand om ditt hår och kom ihåg att håret är bland det finaste du har.

 

 




Friday som i fri
Publicerat den

 
 
Tänkte på en sak när jag skulle skriva överskriften, det stämmer ju faktiskt. Man är ju fri på fredagar, i alla fall från jobb och skola. hm.. Men guuud va skönt med fredag, och denna dag har varit väldigt bra, kort och gott! Vi hade triathlon i skolan så vid halv elva gick start skottet som började med 8 km cykling sen 3 km springning och sist 200m simning. Jag är ganska nöjd med mitt resultat eftersom att det är första gången jag kommer runt utan några som helst problem, har alltid varit något fel på cykeln eller att jag inte kunnat springa eller sådär.Så nu sitter jag här nyduschad och fräcsh med ett leende på läpparna och käkar chips och kollar på Glee. Hoppas ni får en fin eftermiddag så hörs vi senare!
 
Lots of love ♥
 



So sweet
Publicerat den

Blev typ kär i den här texten, gud va söt den var! Och så sann, inte sant? När man läser sånt här, är det ända man vill ha en underbar pojkvän...




Bath (skulle kommit upp igår kväll)
Publicerat den

Ligger helt död i badkaret och har precis läst min bok! Inte mer än 10 sidor kvar, så skööönt!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3215607/images/2012/pic_5036434ee087c31945001c9f.jpg" class="image">




Dagens planer
Publicerat den

Chiao amigos!
Idag är det en riktigt seg dag, det regnar inte men det är inte sol heller. Jag vakande runt ett och nu sitter jag och kollar på film. Jag vet inte riktigt vad som blir av den här dagen men den får bli som den blir. Det ända jag vet än så länge är att det är kräftskiva ikväll och jag ska antagligen dit, hoppas att det är några roliga vänner som kommer. Men jag får se hur det blir!
Jag har verkligen ingen blogg inspiration just nu men det kan väl bero på vädret och det är inte lika roligt att fota så då blir det inga roliga inlägg för då måste jag ta bilder med mobilen och det suger. Aja, ska försöka ta lite bilder ikväll men det får som sagt bli med min mobil kamera för jag orkar verkligen inte släpa på min system. Jag ska också försöka ta dagens outfit om jag hinner! Puss




Outfit
Publicerat den

Shorts / a&f / tröja / a&f / skor / Palladium




Brunch
Publicerat den

 
Hallå på er!
Jag vaknade vid halv ett idag. Konstigt eftersom att jag hade ställt klockan på tio men jag måste stängt av den i sömnen för det är inget jag kommer ihåg. Jaja, men nu är jag vaken och pigg vilket är bra. Jag har precis fixat bästa brunchen till mig själv eftersom att jag sov bort frukosten. Jag sitter och smaskar på den just nu, gud va gott det är, och det är ju så sjukt enkelt fixat också. Ja, som ni ser på bilderna så var jag ute i trädgården förut och försökte hitta lite mogna och färska bär men det gick ju sådär jag fick ihop sex björnbär, ett smultron, ett hallon och ett gigantiskt amrikanskt blåbär. Nu tänkter ni säkert... "men hallå? Hon har jiu fem stycken jordgubbar där också, är hon helt dum eller?" men nej... Dom har jag tyvärr inte plockat själv utan dom hittade jag i kylskåpet, det är nog köpta på ica skulle jag tro. Har ni hittat många bär iår?



TACK
Publicerat den

Ååååh, tack så hemskt mycket sara! Du är ju bara för bra, att du kunde fixa bloggen så fin... Det trodde jag aldrig! Måste bara tipsa om din blogg:

Ceciliaochsara.blogg.se , tack bästa du!!




F u c k
Publicerat den

Klockan är över tre och jag har inte somnat än. Har för mycket att tänka på för att somna. Fuck va jobbigt detta är.




Time to bed
Publicerat den

Med detta inlägg säger jag godnatt, nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon. Det känns som att jag inte har sovit en riktigt härlig natt på hela sommaren, kanske för att jag inte är hemma? Ska bli väldigt skönt att komma hem på söndag, det är lixom första gången jag är borta från huset så jag har typ glömt av hur det är att bo där, ganska sjukt egentligen... Kommer inte ihåg att jag kände så förra sommaren när vi bodde i USA men det kanske var så då med bara det att jag inte kommer ihåg det. När jag kommer hem ska jag verkligen uppskatta att vara hemma och allt sånt, det roliga i det hela i denna meningslösa mening är att jag vet att det aldrig kommer att hända men jag skriver det ändå för att det låter så bra och förnuftigt, typ som att jag skulle börja med att städa hela huset för att det är så skönt att komma hem, skulle inte tro det. Aja, hoppas att ni sover gott i alla fall!!
 
Kram Belbi



summerlovin
Publicerat den

tänkte bara berätta lite vad som pågår just nu här på bloggen, det är hel det som ska förändras som ni säkert ser har jag ett helt nytt tema och även en helt ny bakrunds färg och en ganska söt header fast som bara är tillfällig. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha den men jag börjar få grepp på det nu efter många förundringar och byten. Känner mig kanske säker på att jag ska köra på den ljusa och stilrena bakrunden men ändå sköna bilder och lite härliga inlägg. Ni kommer så småning om när jag verkligen börjat blogga och publilcerar bloggen så att den blir mer synlig se vad jag menar hoppas jag på, hehe



Wednesday
Publicerat den

Här drar jag till med ett litet gott hej såhär på kvälls kvirren!
Hade egentligen inget att komma med denna gången faktiskt.. tråkigt nog...  Men jag kan ju berätta att jag haft en underbar kväll med la familla på resturang Skottarn, det var riktigt mysigt! Efterrätten som bestod av vaniljglass och en massa frukt var bland det godaste jag ätit utan tvekan! Tänk er ett fint fat med två stora kulor himmelsk vaniljglass och till det jordgubbar, banan och kiwi, helt fantastiskt! ochochoch + att man fick vispgrädde också, viktigt..! Herre gud nu låter jag helt extasisk men jag måste faktiskt erkänna att den var helt fantastisk!! Helt klart kvällens höjdpungt!
 
Härom dagen var jag ju inne i Göteborg som jag berättade... tror jag? i alla fall fick jag med mig tre härliga saker hem. Bland annat den härligaste AV tröjan jag sett, AV för er som inte förstår är American Vintage. Sen fick jag även med mig ett par urhärliga shorts från nolita som jag från och med köp dag bor i. Och sist men inte minst och billigast (hehe) fick jag med mig ett nitat skärp från Raglady, aningen förstort men går att göra mindre om jag vill...
Jag ska verkligen försöka få några bra bilder på grejerna så att ni förstår vilka skönheter som bor i min garderob!
 
Hej så länge
 
Bjussar på en bild från försommaren, enjoy♥