Basic summer clothes
Publicerat den




Godnatt
Publicerat den

Med detta inlägg säger jag godnatt med ett leende på läpparna av Sandras fina svar som jag fick på mitt inlägg! Jag passar på att hoppas på att alla får en underbar onsdag imorgon också! Godnatt, sov jätte gott så hörs vi mer imorgon!




En blogg som inspirerar mig
Publicerat den

Jag tänkte bara länka en blogg som jag tycker är värd allas uppmärksamhet. Sandra Bergström heter tjejen som driver bloggen och är precis som jag 15 år. Tyvärr känner jag henne inte men jag vet att vi har en hel del gemensamma vänner från bland annat handbollen och vi har säkert träffats några gånger på handbolls plan när jag också spelade handboll. Japp, Sandras blogg är den blogg som jag verkligen följer och läser dagligen. Hon bloggar väldigt ofta med nya bilder och roliga inlägg såsom collage, videos och tips. Man får också läsa om hennes perioder då hon var sjuk och läsa om hennes sjukdom. Sandra, om du läser detta så vill jag verkligen förklara för dig att du verkar vara en helt fantastisk människa som vill andra bättre än vad du vill dig själv, jag vill också säga att du har ett utseende som många drömmer om bland annat jag. Du inspirerar mig till att blogga och får mig och alla andra som läser din blogg att må bra med dina roliga inlägg. För er som inte förstår så gör jag verkligen inte detta inlägg för att fjäska på något sätt utan för att visa hur stark en människa kan vara som gått igenom de hon gjort. Så snälla, alla ni som läser detta, ta en titt in på fina Sandras blogg för det är hon verkligen värd tycker jag! Massvis med kramar till dig ♥
http://www.nattstad.se/bergstromsandras
 
 



unfaithful
Publicerat den

//Jacka, Moncler//Jeans, ZARA// T-shirt, Bikbok//Skor, Primeboots//
 
Ååh, idag var det världens bästa dag att ta kort, både inom och utomhus! Solen lös som jag vet inte vad och de var verkligen vår i luften. Det kanske är dags att lägga undan dunjackan snart eller vad tror ni? Dagen idag har varit lite tuff eftersom jag haft två "prov", i franska och engelska. Men det kändes riktigt bra och det är så skönt att få de avklarat! Så ny kan jag fokusera på matte och NO läxorna som är tills på torsdag. Även om vi haft redovisningarna så gick dagen relativt snabbt, men det var riktigt skönt att komma hem. På en gång när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och kollade på ett avsnitt av GG och sen pluggade jag NO och sen kom Hulda för att vi skulle passa på att fota lite. Så nu kommer jag antagligen spamma er med bilder då jag har min vita, glittriga tröja, hehe.. Hoppas ni haft en riktigt bra tisdag och att ni får en fortsatt bra kväll. ❤



Making progress
Publicerat den




Sjukaste
Publicerat den

Fyfan, mår så dåligt av att se sånt här... Detta ska inte få försekomma i samhället idag. Jag visste inte ens vad mobbing var i den åldern. Rest in piece lillen!




168 dagar kvar...
Publicerat den

Tills jag lämnar Ugglumsskolan för gott. 168 dagar kvar tills sommarlovet 2013 börjar. 168 dagar kvar är lika mycket som 13 veckor. Herre gud, jag blir helt extas när jag tänker på detta, både på gott och ont. Det ska bli så sjuuuukt nice med gymnasiet, lixom en nystart på allt men ändå ett avslut på dessa 10 år med mina klasskompisar som jag kanske några av dom aldrig mer får se. Just nu, när vi har så mycket läxor och inlämningar hade de suttit riktigt bra med sommarlov, samtidigt som tanken att aldrig mer gå med mina klasskompisar gör mig orolig. De känns så konstigt att jag helt plötsligt ska börja i en helt ny klass med helt främmande människor och skapa nya umgängen och nya vänner, de ska bli så skönt att få börja om från början med allt och alla, det kan verkligen behövas ibland, eller vad säger ni?



sun is shining
Publicerat den

 
Vaknade upp av att solen lyste för starkt i mitt rum, dååå kan man inte bli annat än glad! Idag kommer bli en bra tag, de känne jag på mig! Först och främst ska jag ta mig till gymmet med Mimmi och en halv timma ungefär, sen ska jag hem och duscha och packa för att gå hem till Linn och Flora så ska vi ba dega och snacka typ och och sen ska vi ha en lite myskväll tillsammans hemma hos Linn, åh ska bli så mysigt! + att jag kan bara säga att jag har en liten överraskning till oss bara så ni vet, wiee! Det är typ som min dag ser ut idag. Måste bara säga att de är så fantastiskt väder ute, synd att det är så kallt bara men vi får njuta av solen så länge den är framme så vi ska inte klaga!
 
ATM: Jag fick just lite bråttom när jag märkte att bussen går om en halv timma och jag sitter fortfarande i pyjamas i soffan och har precis ätit frulle, måste packa träningsväskan och dra mig mot bussen så snart som möjligt! Men jag lovar att höra av mig med många inlägg idag, KANSKE ett  videoinlägg med Linn och Flora ikväll så håll utkik kära vänner! (Tyvärr vill inte blogg.se sammarbeta just nu så det funkar inte all lägga in bilder för tillfället, därför får det bli ett bildlöst inlägg!)



Friday
Publicerat den

Ååh, äntligen fredag! Som jag längtat efter den dagen, denna veckan har gått sååå långsamt tycker jag, men nu är den här wehoo! Överlycklig typ. Aja, sluttjatat om de. Idag har jag i alla fall haft en bra dag, skola som vanligt fast de va ganska deg för vi hade bara vikarier typ, efter skolan tog jag och Mimmi bussen til Kungsmässan för att kika runt lite, de finns ju så roliga butiker där! Tycker alla ni som inte varit där tidigare ska ta sig en liten sväng dit för att kolla in stället, rekomenderas! Aa, där fikade vi och kollade på some clothes och jag fick med mig ett par as nice jeans och en t-shirt med mig hem som jag visar en annan dag. Japp japp så har min dag sätt ut i helhet, kom hem för några timmar sen och då åt jag, min favvo rätt, muuums! Och sen har jag bara degat fram tills nu. Jag hade faktiskt tänkt mig att gå o lägga mig om en liten stund, kanske sätta på en film? Ska upp relativt tidigt imorgon för att dra mig mot gymmet och köra ett pass som verkligen kan behövas, hehe. Nu ska jag inte trycka in mer onödig fakta i era huvuden, egentligen ville jag bara hälsa er en fortsatt bra fredag och hoppas på att ni haft en lika bra dag som mig. Jag vet inte om jag skriver något mer idag, beroende på när jag går och lägger mig men förvänta er inget så att säga. Massvis med kramar / Bella



Dag 2 - Bloggfavoriter
Publicerat den

De här två bloggarna ger mig så mycket inspiration och glädje. Även fast de är två kända bloggare så länkar jag dom ändå, för er som inte vet vad bloggarna heter, klicka på bilderna för att komma direkt!
 



Gossip Girl
Publicerat den

Gaaaah, får panik på att det är så bra!! Det är verkligen en sån serie som man inte kan sluta kolla på för att det i slutet av varje avsnitt händer något som man måste veta. Jag ska precis sätta på sista avsnittet på säsong ett, herre guuuud jag är typ nervig, haha lol. Men för er som aldrig kollat på de tänker säkert precis samma sak som jag gjorde förra veckan typ "vad är de för skit? Verkar hur tråkigt som helst." Och jag förstår hur ni tänker för jag var tvungen att se första avsnittet minst fyra gånger innan jag fattade något men nu är jag heeeelt fast. Som sagt ska jag precis gå och lägga mig och kolla detta avsnittet och sen se vad som händer, antagligen kommer jag att kolla några avsnitt till innan jag kan somna men det är skit samma för jag börjar ändå sent imorgon. Jag vet inte om jag kommer att blogga något mer idag, i sånna fall kommer det bli ett mobilinlägg och de är så himla tråkigt så då är det lika bra att skita i det. Men annars är jag tillbaka tomorrow när jag ska berätta om "mina favoritbloggar" och de får ni inte missa! xoxo



Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig
Publicerat den

- Jag är jätteblyg inför folk jag inte känner, jag säger ingenting och känner mig bara jättedum. Men med mina vänner är jag rena motsatsen, haha asså rena motsatsen! Kan prata i timmar om saker och ting som egentligen är helt onödigt och sen skrattar jag väldigt mycket, hehe.
 
- Jag har massvis med tvångstankar typ som att jag måste kolla under sängen innan jag gå och lägger mig och att jag alltid måste tända en lampa på en gång när jag kommer innanför dörren hemma. Sen kan jag verkligen inte trampa på A-brunnar då får jag jättemycket otur känns det som...
 
- Jag hatar att träna men jag älskar den känslan efteråt när man är helt genom svättig och vet att man har lyckats, det går aldrig att komma ifrån. Jag tränar ofta inte självmant men är jag men en kompis kan jag få för mig att vi ska träna om vi inte har något bättre för oss.



Home
Publicerat den

Åhh, skönt att vara hemma från skolan! Det har varit en ganska lång dag, slutade runt tio över tre och då skulle jag på "kompisstödjarmöte" som de heter så fint på våran skola. Efter de gick jag direkt hem och har snackat med Linn tills nu typ, haha så jävla skön är du! Aja, nu då? Ska ta mig något att äta eftersom jag är vrålhungrig och sen ska jag sätta igång med plugget. Kvällens planer är inplanerade med läxor, weho! Nej nu ska jag faktiskt avsluta detta enooooooormt onödiga och tråkiga inlägg så hörs vi mer sen med roligare grejer! C ya



Today's
Publicerat den

/Dr. denim/AmericanVintage/Primeboots/Moncler 



20 dagar
Publicerat den

Med tanke på att jag uppdaterat bloggen med ny desgin vill jag ju också uppdatera den med en massa nya inlägg så jag tänkte att en sånn här lista kanske skulle sätta lite fräs på de, hehe..
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på dig och din senaste pojkvän.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa med mig själv.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör



Oneyearago
Publicerat den

Att så mycket kan förändras, de är oförståligt.. ♥



Spring
Publicerat den

1. Coverse, Ja.. Vad ska jag ens säga? Vem äger inte ett par av dessa skor?? Själv tycker jag att det är de skönaste skor jag någonsin ägt! De passar vem som helst eftersom alla färger finns att välja emellan. Går att matcha till det mesta, i alla fall om man har de vita. De finns både höga och låga men de allra vanligaste är de höga som är i ankelhöjd ungefär.
 
2. Jeffrey Campell, ååh de är ju sååå snygga!! Tyvärr äger jag inga själv men jag ska försöka införskaffa mig ett par innan våren kommit allt för långt. Tycker verkligen att de är något av de snyggaste ballerinorna jag sätt. Jätte lätta att matcha också, passar ju precis som converse till iprencip allting om man har någon av basic färgerna (svart, vit).
 
3. Palladium, tror faktiskt att nästa alla äger minst ett par palladium efter år 2012, när alla gick runt i de. Precis som de andra två är de lätta att matcha till de mesta. Ni som inte äger ett par kanske tycker att de ser lite ut som ett par kängor men det är verkligen rena motsatsen, jätte lätta och i vilket tunnt tygmaterial som helst.
 
4. TOMS, älskar dessa skor, de är ju så söta!!! Kanske kan vara lite mer sommar skor än vår skor men tyckte ändå att de var värda att vara med eftersom man kan ha de i slutet av våren.  Jag har två olika glittriga, ett par silvirga och ett par rosa. Tyvärr tyckte jag att de var jätte osköna i början när jag inte hade gått in de än men nu sitter båda paren som ett smäck! Tänk ett par vita TOMS med en söt klänning och bruna ben till sommaren, mums!!
 
5. Ballerina, här jag inte tagit något konkret exempel utan mer blandat lite hej vilt mellan olika sorter och färger. Jag tycker att alla ballerinor är fina, de passar väldigt bra till ett par slitna shorts eller bara en enkel klänning, funkar alltså till de mesta. I'm in love with the pink one, så söta!!!
 



Sara
Publicerat den

Som ni ser har jag under helgen fått massa hjälp med min design som nu ser helt annorlunda ut. Är så himla nöjd och kan inte sluta kolla på den, haha! Det är my friend Sara som gjort den och hon har lovat mig att visa hur man gör så efter sommaren kommer jag vara så pro på att göra designer va! Allting är iprencip nytt, headern, bakgrundsfärgen och menyn, aaaaah va bra det blev!! Tusen tack ännu en gång hjärtat! För er som vill besöka saras blogg så ligger den i min nya meny, hehe... Under länkar, det står typ "Sara - gratis design". Så kika in på hennes blogg och read it!! Tack, tack, tack hun ♥
 



Take me back
Publicerat den

Paradiset levererade... Miss it!



Bullfika
Publicerat den

Hej, vaknade runt nio tiden imorse och satte direkt på ett avsnitt av GG, efter det åt jag en asgod frulle och förberedde för lite bullbak. Så jag har ägnat hela min förmiddag med att baka bullar och de blev hur många som helst, säkert 70 stycken... Så nu har jag en del att äta, haha jag som knappt gillar bullar...




Good night
Publicerat den

Med detta säger jag godnatt för idag och hoppas att ni alla haft en bra tisdag. Nu ska jag sova så att jag förhoppnings vis inte sover bort halva dagen imorgon (är väldigt bra på de, hehe). Massvis med kramar till er, god natt.




Hemma
Publicerat den

Kom precis innanför dörren och bytt om till deg kläder, såå gött! Nu ska jag äta middag och sen ta mig ett långt och varmt bad. Efter det tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av GG innan jag ska sova. Är så himla trött så de blir en tidig kväll för mig idag.




Tränat
Publicerat den

Sitter just nu och kikar på Stina och Hulda när dom spelar beachvolly, ser sjukt nice ut när man kan de, vill säga... Jag har precis tränat i typ en och en halv timma och är helt mör i kroppen så de känns extra gott att sitta och kolla på de när dom springer runt och svättas, men dom är sjukt duktiga, mina SS! Nej nu ska jag inte vara så tråkig, ska fortsätta kolla tills träningen slutar så drar vi oss hemåt. Kvällens planer är ganska oklara, blir nog en hemmakväll eftersom jag inte varit hemma på länge. Puss så länge!

Big dream




Summer time
Publicerat den




Morgon
Publicerat den

Hallå! Vaknade för någon timma sen bredvid mina kära vänner. Vi låg och snackade ett tag innan vi gick upp och åt frulle, men nu har vi hamnat i sängen igen... Jag är så sjukt trött, hur skönt är det Inte med lov nu?? Dagens planer är väldigt oklara än så länge, vi har kommit så långt som att vi vill träna men vet inte på vilket sätt eftersom vi inte orkar ta oss någon stans, hehe. Men något lär vi ju hitta på så småning om! Jag hör av mig senare, kram




waiting for you
Publicerat den

Haha, tänkte att jag skulle vara lite känslosam men den där rubriken... Men meningen var egentligen att jag skulle beskriva att jag väntade på mina 2 kära vänner som kommer vilken minut som helst. Så ska vi sova över och mysa kolla på film. Herre gud va jag har städat, hehe känner mig så himla nöjd med bäddningen i min säng där vi ska sova wiee! Om ni läser detta innan ni kommer så skynda er i'm waiting for you guuuys!



Önskeinlägg #1
Publicerat den

Vad har du för framtidsdrömmar?
Svar: Oj, framtidsdrömmar... Ärligttalat tycker jag inte så mycket om att tänka på vad som ska hända i framtiden, för egentligen har jag ju ingen som helst aning om vad som kommer att hända, därför försöker jag att leva i den dag jaf är och ta de mesta som de kommer. Men självklart har även jag framtidsdrömmar, precis som alla andra. Jag hade velat starta ett eget klädesmärke som säljs runt om i världen, sen hade jag velat ha 3 stycket barn och alla med utländska namn så som Katy, Miley osv. Sen hade jag självklart velat ha en man som på något sätt var känd inom sitt jobb (helst dj) hehe.... Och ett eller flera hus runt om i världen men framför allt USA och Frankrike. Eftersom jag har så stor kärkek till de flesta djur så hade jag även velat ha en eller flera hundar. Ja, nu tror jag att jag fick med de mesta vad mina framtidsdrömmar innebär, hoppas de var roligt att ta del av.
 



Sorryyyyy
Publicerat den

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering de senaste dagarna! För de första har blogg.se appen varit helt konsting och sen har jag faktiskt inte haft något bra att blogga om men nu är jag här igen och har en hel de ideér som jag tänkte dela med mig av. Ska även försöka göra några tidsinställda eftersom jag har så dåligt minne och snabbt glömmer bort bloggen. Men nu under lovet ska jag inte göra så mycket mer än att ta de lungt så då har jag en hel del tid till att blogga för hoppningsvis. Vad ska ni hitta på under lovet, ska ni göra något roligt???
 
PS. de verkar som att de krånglar på hemsidan också så för tillfället kan jag inte heller publicera bilder, men ni klarar er hoppas jag!
 
 



Q/A
Publicerat den

Tack så hemskt mycket! Jag har en kompis som brukar fixa min design så tyvärr har jag ingenaning om hur eller vad hon gör. Tror att det är en gratis design som hon hittat någon stans, vart vet jag inte! Tack ännu en gång sötnos!



Thanks!!
Publicerat den

Ville bara tacka er så sjukt jäkla mycket för att min statistik ökat från noll till massvis med visningar. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om statistiken men visst är det ju roligt när ni läser. Det är ju faktiskt för både eran och för min skulle som jag bloggar. Jag får en kick av att se varje gång man går in på hemsidan att statistiken bara går uppför. Jätte roligt verkligen, eftersom jag bloggar för eran skull är det också viktigt att ni, om ni känner att ni saknar något kommenterar så att jag snabbt kan "reparera" felet eller vad man ska säga så att det blir bättre och roligare att läsa. Massvis med tack och kramar till alla er söta läsare!  



respektlöst
Publicerat den

Usch, tycker de är så sjukt tråkigt när man ser sånna här statusar på Facebook, blir typ arg över hur folk kan gilla eller lägga ut sånna bilder. Jag har printscreenat ett exempel på en bild som jag reagerade på. Visst, det är fantastiskt att de kunnat operera henne så att hon förhoppningsvis blev frisk eller iaf friskare men hallå eller? " 1 LIKE = 1 RESPECT" hon mår ju inte bättre bara för att jag gillar bilden, hur ska de kunna hjälpa henne? Och sen den sista meningen "don't ignore if you have heart", det är ju helt stört.. Klart att man tycker synd om tjejen men ända anledningen till varför man lägger upp sånt här är för att få likes, riktiga likehunters!



Onsdag
Publicerat den

Goddag!
Hade nationella proven i svenska idag i skolan, precis som alla andra 9or i Sweeeden. Hoppas ju självklart att det gick bra men jag har faktiskt ingen aning, varken bra eller dålig känsla. Iaf efter de hade vi en lång rast på typ en timma och sen no i typ 40 minuter, sen slutade vi. Så jag var hemma typ vid halv två och då satte jag på mig degkläder och sen kollade på film, tror att den hette "easy A" har jag för mig att jag sätt den förut men den va la bra. Vid typ halv fyra kom Stina och Hulda hit så bakade vi pannkakor haha... ovanligt? De tog en helt timma att göra nio pannkakor! Sen i alla fall gick dom hem och nu sitter jag här, proppmätt och tjock i soffan och kollar runt lite på bland annat klänningar till balen i slutet av nian, de är ju sååååå svårt!!! Jaja, nog om de! Jag hade inte jätte mycket mer to tell you right now så jag hör av mig mer när jag har något att skriva.



Önskeinlägg
Publicerat den

Nu när jag har börjat blogga lite igen tänkte jag dra igång samma sak som ungefär 1000 andra här i världen, "önskeinlägg". Det fungerar så att ni kommenterar, här nere i kommentarsfältet om en eller flera saker ni vill att jag ska blogga om. Det kan vara allt från collage till skolan till iPhone appar.. Aa, you name it! Så let's go och kom med förslag!! Puss




spring/summer
Publicerat den




Sova
Publicerat den

Kom hem från stallet för ett tag sen och har nu duschat, ätit och pluggat så att jag kan franskan. Känns riktigt skönt att jag kan den, då kan jag gå och lägga mig med gott samvete! Träningen idag gick inte prefekt men ändå väldigt bra, jag som är så kräsen av mig... Tycker alltid att det kunnat gå bättre men jag ska vara stolt över dagens ridpass. Imorgon väntar ny skoldag, jag ska aldelles strax gå och lägga mig, jag är helt slut så detta får bli sista inlägget för idag. Jag hör av mig mer imorgon med roligare inlägg bland annat collages som aldrig kom upp idag för att jag inte hittade de men nu är det tillbaka igen så imorgon publiceras det. Massvis med kramar till er, gonatt!
 



Länkbyte
Publicerat den

Tänkte länka Linns blogg eftersom den är en riktigt höjare! Anledningen till varför jag just länkar hennes blogg är för att den är härlig och man får inspiration själv och för att hon är en väldigt fin och nära vän. Riktigt rolig blogg där hon skriver om allt mellan himmel och jord, så som vardag, kompisar och skolan. Den är verkligen värd en titt! Massvis med kärlek till dig min fina vän!  Klicka på bloggens namn för att komma direkt: linnsperres.blogg.se
 



Hemma
Publicerat den

Kom precis hem från Mimmi, vi pluggade franska och pratade om allt möjligt, sånt som man behöver ibland. De var jätte mysigt, som alltid när man är med henne! Jag ska slänga i mig lite middag och sen dra mig vidare mot stallet för ett ridpass, det ska bli riktigt skönt. Ikväll när jag kommer hem ska jag plugga lite franska så de verkligen sitter till imorgon och sen gå och lägga mig tidigt. Tänkte dela med mig av ett collage som jag gjorde på fina vår/sommar kläder, det kommer upp om en stund så håll utkik! 



måndag 15.10
Publicerat den

Godaste presenten som jag fick i födelsedagspresent, kan verkligen rekomenderas! ❤
 
Hallå på er, hoppas ni mår fint? Jag kom hem från skolan för ett tag sen och sitter nu med lite franska som ska vara inne imorgon samtidigt som jag äter mellanmål. Dagen idag har varit ganska kort med tre lektioner och en lång håltimma, inte så värst farligt. Det lkänns så konstigt att vi inte har några läxor nu men det är ju eftersom vi börjar med nationella proven på onsdag, pirriiiiigt! Så så är det... Om fem minuter ska jag vandra vidare hem till Mimmi, vi ska baka kladdkaka och plugga lite franska. Annars händer det inte så mycket mer idag, eller jo.. Jag ska träna ikväll men det är vid åtta tiden. Jaaa.. Jag hade inte så mycket mer att säga, kan däremot berätta att jag kommer att ändra designen på bloggen så snart som möjligt. Vi hörs senare, love