Dagens outfit
Publicerat den




Outfit
Publicerat den




a picture of me
Publicerat den




härlig dag
Publicerat den

Hålla där köp på bär, Sean Banan här! Nej, jag skoja... Det är jag, den vanliga Bella....

Idag kommer denna dagen bara bli as bra känns det som! Jag vaknade av att pappa  kom in i mitt rum när jag låg och sov och skrek "Bella! John har skrivit att du har blivit helt fantastisk på matte!!" (John=mattelärare).
Ja då vakande jag och blrev såklart as glad typ!
Sen ska vi inte ens prata om skolan, JAG BEHÖVER INTE GÅ PÅ NÅGON LEKTION, wihooooooooooooo, för jag är ju kompisstödjare så då får jag vara ledig idag, ganska degit.
Sen efter skolan tar jag bussen till stallet, jag skyndar mig som attan och rider typ vid 14.00 om jag hinner. Sen tar jag och släpper in hästarna och blablabla, ointressant för alla intehästmänniskor.


Oj nu måste jag dra! klockan blev helt plötsligt alldeles för mycket!!
Bloggar mer senare



Q/A
Publicerat den

Q: Grymt snygga byxor var kommer dem i från! :)

A: jag håller helt och hållet med dig! De sitter som ett smex och passar till allt!
De kommer från Gina Tricot, dessvärre köpte jag de tyvärr i Sthlm men de ska nog finnas i göteborg också!

Tack för din kommentar!




Day look
Publicerat den

Här är min outfit för idag! Lätt och komplett!




Q/A
Publicerat den

Q: är de du som hoppar?
A: Nej, det är inte jag som hoppar honom på dessa bilder men jag hoppar ju honom självklart!




Bästa
Publicerat den

Jag vettefan va jag ska skriva men jag bara tycker om mitt liv ganska mycket just nu. Fråga mig inte varför.. Det går inte överdrivet bra i skolan, inte med ridningen och inte heller förövrigt men jag försöker verkligen att kämpa ändå. Jag kämpar för mitt mål. Att bli världskänd inom ridningen och dit ska jag nå. Jag var och tävlade igår, det gick helt åt skogen. Hästen jag hade vägrade ut oss men det gjorde inget. Jag blev glad för de som vanns skull istället och de förstjänade dom verkligen. Jag behöver inte vara bäst, inte än. Det kommer, jag lovar dig!
Jag håller på att försöka träna min egen häst med mycket som han inte kunnat innan, jag märker verklige att vi börjar få en kemi mellan varann. Han betyder mest av alla för mig just nu. Han är mit livsverk som jag ska träna på egen hand.