Svar på fråga!
Publicerat den

Fick en fråga av en anonym människa som inte ville skriva sin kommentar i frågestunden så då antar jag att jag ska svara på den utanför frågestunden. Fråga löd såhär någonting:

Skulle du kunna visa ditt rum? Hade varit jättekul att se. (Tror de stod så.)

Svaret på denna fråga är att jag självklart kan visa det! Här får ni fyra bilder på delar av det. Tog inte med allt av rummet... Inte dom delarna som va stökiga, hehe.

Puss och kram!




Tröjan du hatar
Publicerat den




-
Publicerat den

Att så lite kan göra så mycket, det är helt enormt.




Länkbyte - Bea
Publicerat den

Tänkte köra ett litet länkbyte med snygga Beatrice. Jag älskar hennes blogg som hon nu för tiden har själv, varför den heter beamy är för att hon hade den med en kompis innan som hette My men nu har hon bloggen själv. Där lägger hon upp fina bilder och mycke läsvärdig text!! Gå in och kolla så lovar jag att ni kommer att göra henne så glad.♥

www.nattstad.se/Beamy


Love from B.





LURAAAAAAAAD! Frågestund is tha shiiiiit.....
Publicerat den

HAHAHAHAH, alla ni som gick på de jätte fula luret på fejjjan, ni kan bara dra! Jag ska ha FRÅGESTUND!
Så nu när du ändå är här och kollar in så kan du väl vara "superdupermegadunderunderbar" och slänga in en lite kommentar så är du jättegullig.
Tänkte försöka "riv starta" bloggen med en finfin liten frågestund.... Vad sägs om det? Jag kommer att acceptera alla frågor jag själv tycker är okej att svara på, det kommer att bli de flesta hoppas jag. Vi får se hur länge den på går men ni lär ju märka om ni inte är typ blinda.
Kisses bitches 

En snygging från skolan, hehe.... Eller inte.....



Gudstjänst?
Publicerat den

Halloj,
Idag är det söndag, de innebär gudstjänst kl.11 i Sävedalens kyrka!!! Vem kommer på efterfesten hemma hos mig??? Hehe, nej där ljög jag väldigt mycket, ingen efter fest här inte. Efter denna tråkiga timma så drar jag mig nog in mot stan med min mamma och littlebrother. Har lite saker som skulle behöva inhandlas från min sida. Och efter staden åker jag till min lille polle och rider någon gång, ingenaning om när... Men jag har insläppet idag också, shit,fan,blä,skit!!! Jaja, thats the Life.
Puss o hej, leverpastej!!




Skolblogg!
Publicerat den

På bildlektionen i våran skola ska vi starta en blogg... låter jävligt kul va? Jag och therese gjorde en fantastiskt fin blogg, www.risifrutti.blogg.se! Om ni är otroligt smarta som jag antar att vilken människa som helst vill vara hade jag nog gjort rätt i och checkat in den lite då och då.



Snyggaste i stan!
Publicerat den

Www.nattstad.se/emmalindberg




Herre Gud..
Publicerat den

...va nyttigt detta är! Nu känner jag mig riktigt duktig som äter så nyttigt utan anledning... Fast igentiligen är det ju för en speciell anledning, jag gör det absolut inte frivilligt ska ni veta!
Helt ärligt gör jag det för att min läxa på två veckor är att jag ska skriva ner allt jag äter, roligt?! Jajjemensan!!




...
Publicerat den

Allt jag vill är att se dig falla.




Gladiatorerna
Publicerat den

Funderar s t a r k t på att bli en gladiator fram över, hade varit rätt fräckt faktiskt. Bara en ska, jag är typ lite för liten..... Kanske borde träna mer detta år. Men nej, varför skulle jag orka det? Haha.




Home sweet homie
Publicerat den

Hallå!
Kom hem från stallet för typ 20 min sen... Är så jäkla trött och vill bara vila nu känner jag. Jag åkte upp till stallet vid 11 och bara hjälpe Ottilia och josefina. Sen åkte jag Hem och åt lunch, sen åkte jag upp till stallet igen och släppte in hästarna och så skulle emma få rida Kasper. Får se om hon blir medryttare eller om det blir jessi som rider honom imorgon. Nu är jag hel slut, kommer inte ens ihåg om jav har skrivit att jag är trött innan... Tänkte gotta ner mig i sängen med godis och chips och kolla på några avsnitt av andra avenyn och bara ligga och tänka på hur du ska bli min, världens finaste kille... Vi kanske hörs sen!!
See you later aligator.


Bilen är så sjukt underbar va?




.
Publicerat den

Jag ska aldrig ge upp hoppet om dig, för du är den enda för mig!




Skola - stallet - plugg
Publicerat den

Tjäääänare!
Hoppas att alla har haft en bra förta start på de nya skolåret. Nytt år, nya tag... Eller vad är det man brukar säga? Skolan idag gick faktiskt syfsat. Jag kände nästan för att börja skolan konstigt nog för detta året ska jag fanemej kriga!! Jag ska höja mig helt klart. Direkt efter skolan stress sprang jag ner till bussen och åkte direkt till stallet. Fixade i ordning allt så att Kasper kunde komma in. Sen degade jag ba fram till jag skulle rida. Helt sjuk ridning idag. Ingen galopp och en trav... Resten tråkig skritt pga att min lilla polle var vääääääldigt piggelin. Men, men... Love Life med egen häst och allt!
Nu ska jag käka lite middag och sen ska jag plugga gärnet på det vi ska ha i läxa nästa vecka så att jag är förberedd. Pusselikramkram!




Ny blogg!
Publicerat den




Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den