I love you
Publicerat den




Outfit
Publicerat den

//UGG//Moncler//AmericanVintage//Soul//Rare



Happy Easter
Publicerat den

Förlåt för min dåliga bloggning, verkligen! Men jag har inte haft något som helst bloggsug och inte heller något intressant att berätta om men så är det ibland. Men jag tänkte fortsätta som vanligt nu igen, fick nämligen lite blogginspiration i helgen när jag var på landet och tog lite härliga vårbilder med Sara. Hoppas att ni haft en fin påsk men mycket godis och härligt väder. Ute på Gullholmen var det faktiskt sju plus grader ute idag så då passade jag på att ligga ute i hängmattan och sola ansiktet lite.



Instagram
Publicerat den

Har private men jag accepterar de allra flesta! Follow, follow, follow❤




Sum 2013
Publicerat den




Q/A
Publicerat den

Vilka är dom andra två? Hur känner du dom? Hur gamla?
Svar: De är Stina och Hulda och jaa... Jag har känt de i hela deras liv och båda två går i 7an så dom är 99or. De är dom två som vet mest om mig, typ mer än vad jag vet om mig själv, världens bästa vänner!
 
Vart är den köpt? finaste jag sätt på länge!!!
Svar: Den är köpt på Miss Selfride i London så den går tyvärr inte att köpa i Sverige. Tack så jätte mycket, vad söt du är!!
 
Gud va snygg Bella!
Taaack gullis, jag håller med dig!
 
Vilka fina bilder du tar! Vad har du i din frukost, de ser jätte nyttigt ut!
Svar: Tack sötnos! Haha, jag har i lite allt möjligt men oftast så brukar jag ha i hallon, pumpakärnor, russin coh saltade solroskärnor och såklart vanilj yougurt. De mesta är nyttigt så jag, men det är framför allt gott!!!



New in
Publicerat den

Hänger med ett stort leende på läpparna in denna underbara klänning i min garderob, för nu är den min, wieeee!!!



lovely
Publicerat den

Vill bara säga tack till kommentarerna till "friend tag" videon, fortsätt kommentera! Men sen måste jag också säga att detta är en friend tag video och inte en vanlig frågestund som några verkat tro så de frågor som är enbart till mig och som ingen annan kan svara på, de frågorna kommer jag inte att besvara. Om ni är vill veta svaren på de frågor som är till mig får ni gärna skriva på facebook till mig om ni är intresserade. Men det är jätteroligt med era frågor och fortsätt så, det är så roligt ska ni veta!!!  



Friend tag
Publicerat den

Jappjapp, som rubriken säger tänkte jag köra en liten "friend tag" video eftersom de blivit så populärt nu de sista och för att jag inte har så mycket annan blogginspiration just nu. De två som ska ställa upp och vara mina friends i videon är mina bästa vänner Linn och Flora. Jag tror detta kommer bli perfekt för då får ni chansen att lära känna mig bättre. Ni får fråga precis vad ni vill så ska de försöka besvara frågorna, så ska vi se hur mycket de fått ut av mig de senaste 10 åren vi känt varandra, de ska bli kul, hehe. Så det är bara att fråga på i kommentarsfältet under detta inlägg. Jag tänkte att vi kunde försöka besvara frågorna på lördag kväll när vi ska träffas. Let's go!



Art
Publicerat den

Ååh, måste bara visa er min fantastiska stol som kom idag. Jag har länge velat ha något som jag designat helt själv, något som verkligen visa hur jag är. Och äntligen har min dröm gått i uppfyllelse och jag är såååå nöjd!!! Kunde inte blivit bättre, den beskriver verkligen mig ut och inifrån! Jag länkar även konstnärens hemsida HÄR så ni kan ta en titt på hennes fantastiska tavlor och stolar. Åhhh, jag är helt in love, kommer inte kunna sluta kolla på den!



& other stories
Publicerat den

Har ni missat h&m's nya satsning "& other stories"? Tyckte till en början att de såg lite sådär ut men jag har börjat gilla den mer och mer för varje gång jag kikar. I slutet på mars så öppnar även en butik i Sthlm så det får man ju inte missa när man är där nästa gång. HÄR är en direkt länk till webbshoppen!



New year
Publicerat den

Tänkte visa tre av mina favvobilder från nyårsafton iår. Älskar er världens bästa vänner ♥



Mums
Publicerat den

Gjorde mig en jättegod frukost imorse som satt välidgt bra i magen!!



Juicy Couture
Publicerat den

Världens bästa Juicy Couture, helt döö kär!! Vill bara rekomendera två parfymer som man aldrig tröttnar på. Den ena heter Viva la Juicy La Fleur och den andra heter Couture Couture By Juicy Couture. Jag fick de stora kittet med La Fleur i julklapp och i den låg även den lilla Viva la Juicy, alltså inte samma. Den första heter bara Viva La Juicy och den andra heter La Fleur för att det är rosdoft på den.Den andra, den med så fin kork köpte jag i USA förra sommaren så jag vet inte om den finns att köpa längre men jag tror att man kan hitta den någonstans. Jag tog däremot inte med den lilla parfymen på bild eftersom jag tycker att den luktar väldigt likt den nyare VLJ. Men för er som inte har de tycker jag verkligen att ni ska införskaffa er någon av dessa eller båda två för de luktar verkligen helt olika dofter.



Thanx
Publicerat den

Ville bara säga TACK för era fina och uppskattade kommentarer på sistone!! De gör så himla mycket skillnad, man får sån inspiration av kommentarer även fast de är en "va fin du är" kommentar för de är då man förstår att de verkligen är någon som är uppdaterad på bloggen och bryr sig om de jag skriver. Love it! Jag vet att jag inte bloggat på någon dag men jag har inte heller något att skylla på mer än att de inte hänt något speciellt. Vädret har inte varit tillräckligt bra för att ta fram kameran och jag har inte heller hittat på så mycket roligt som jag vill dela med mig av här, inte så att de hänt något dåligt, absolut inte! Mer tvärt om, med jag har helt enkelt inte orkat blogga för att de hade blivit för tråkiga inlägg. Men nu ska jag alldeles strax gå in på min data och fixa något roligt inlägg till er, har ett i tanken som jag tänkte att jag kan lägga upp. Håll utkik, och TACK ännu en gång till er!

Delar med mig av en text som jag alltid försöker tänka på, den får mig att tänka positivt på allt!




It' all because of you
Publicerat den




bake
Publicerat den

Igår kväll kom jag på ideén att jag skulle ställa mig och baka bullar, vilket jag också gjorde. De blev sååå goda verkligen!! Och de blev hur många som helst, två hela plåtar. Så nu har jag en hel del att käka kan man säga, men gott är det ju i alla fall. Jag tog lite bilder också så här ovanför är resultatet, visst ser de goda ut?



Favourites fr. VS
Publicerat den

Två underbara parfymer som luktar helt ljuvligt!!!



Homework - check!
Publicerat den

Tjoho!! Har precis pluggat i två timmar med lite allt möjligt, allt från matte till geografi så nu ligger jag i fas igen. Usch tycker de är så jobbigt att ligga efter så de här var två bra timmar, som behövdes. Japp, japp annars då? Har inget speciellt inplanerat för kvällen, tror att jag ska försöka ta mig ut och gå en sväng och få lite frisk luft eftersom jag legat inne hela dagen. Sen ska jag bara ta de lugnt och ladda upp för morgon dagen. Har inte så mycket mer att säga så jag säger stopp här.



primeboots
Publicerat den

Herre gud, mina sköna, snygga och underbara Primes har blivit rejält utslitna. Dock tycker jag att de blir snyggare med åren om man nu kan säga så, men ni förstår vad jag menar...När de ser lite slitna ut ser de mycket fräckare ut tycker jag men de är ju självklart en smaksak. Vad tycker ni, slitna eller oslitna? ♥



sjuk
Publicerat den

Jag gjorde världens godaste frukost, rekomenderas starkt!!
 
Vakande imorse med jobbigaste förkylningen så jag stannade hemma från skolan idag. Har bara tagit de lugnt och vilat hela förmiddagen, kollat några avsnitt av GG och lyssnat på musik. Har precis ätit lite yougurt med allt möjligt gott och nyttigt i för att få mig något, alltid när jag är sjuk eller mår dåligt så intalar jag mig själv att jag inte ska äta fast nu var jag så hungrig att jag var tvungen, tog en bild på min lilla måltid som jag delar med mig av här ovanför inlägget. Har även haft lite tid att fota nu när de är så fantastiskt väder ute så jag kommer slänga upp lite roliga inlägg om bland annat mina Primeboots som jag haft ett år nu, herre gud va tiden rinner iväg. Jag ska vila en stund till och sen plugga lite så att jag inte hamnar efter, får hoppas på att jag går till skolan imorgon för de är verkligen långtråkigt att vara hemma.  



Mysigt
Publicerat den

Sitter och äter pizza och dricker fanta exotic med Huldis och kollar finalen på mello, även fast jag inte sätt deltävlingarna. Hoppas i alla fall på att Anton Ewald vinner även fast han inte är så överdrivet snygg som alla säger. Måste säga att Anton hade otroligt fula byxor, kolla in dom...




great clothes
Publicerat den

åååh, hur nice hade de inte varit med en av dessa outfits en sommarkväll med en awesome solbränna?! Längtar ihjäl mig till sommaren just nu!! Undrar ni något om var kläderna är ifrån så kommentera så svarar jag i ett inlägg!



Outfirre
Publicerat den

//jeans, dr.denim//blus, nolita//kofta, don't know//skor, primes//jacka, moncler//




Today is a good day
Publicerat den

Japp japp... Idag är de onsdag, vilket betyder lång dag in school. Men man får göra de bästa av situationen och bara va glad så går de snabbare. Ikväll ska jag även ägna min kväll åt läxor, är ni förvånade? Haha, men så är de i alla fall. Tyvärr är de inte så mycket vår ute idag heller, jag vill ju ha på min vårkläder nuuuuu!!! Aja, ska sätta punkt här och klä på mig mina kläder, vi hörs mer under dagen! Pusspuss




Godnatt
Publicerat den

Har precis kollat klart på dagens avsnitt av "Maria & Mindy, bestfriends forever". Haha, så sköna är dom!! Men som rubriken lyder så ska jag alldeles strax släcka lampan och sova. Så vi hörs mer imorgon med roligare inlägg, I promes! Puss o godnatt




Tisdag
Publicerat den

Förlåt för min dåliga uppdatering, lovar att försöka bättra mig så mycket som
möjligt men har inte haft något intressant att skriva om och ni vet ju själva hur tråkigt de är att läsa vad bloggaren gör varje dag, men så kommer de nog fortsätta bli too bad... Men jag ska verkligen försöka slänga in roliga inlägg också för nu har jag lite bloggsug. Men ni måste verkligen kommentera vad jag ska blogga om för de är skit svårt, så Linn, Flora, Hulda, Stina och alla ni andra som läser min blogg kommentera!!!!




Mys
Publicerat den

Halloooj! Sitter och kollar på gladiatorerna med Huldis, maaajsit maajsit! Annars då? Jo, tack de är bara bra! Jag har bara degat hela eftermiddagen i stort sätt och bara degat. Jag har försökt fixa en video som jag ska försöka lägg upp men jag vet inte riktigt hur man gör så Hulda får hjälpa maaj för hon kan sånt. Vi hörs mer senare!

Lavioo